Kanyon (Volkan) ile güzel bir alışveriş gerçekleştirdik. Bayramdan önce kendisi hiç şüphesiz parayı yatırdı. Kargoların kapalı olması nedeniyle biraz beklettim ama az önce kargoyu gönderdim kendisine hayırlı olsun yeni pedalı.
fender_usa demiş ki:Kanyon (Volkan) ile güzel bir alışveriş gerçekleştirdik. Bayramdan önce kendisi hiç şüphesiz parayı yatırdı. Kargoların kapalı olması nedeniyle biraz beklettim ama az önce kargoyu gönderdim kendisine hayırlı olsun yeni pedalı.
fender_usa demiş ki:Kanyon (Volkan) ile güzel bir alışveriş gerçekleştirdik. Bayramdan önce kendisi hiç şüphesiz parayı yatırdı. Kargoların kapalı olması nedeniyle biraz beklettim ama az önce kargoyu gönderdim kendisine hayırlı olsun yeni pedalı.
humanwaste demiş ki:X-Ray (Yigit) abiyle gayet güzel bi alısveris oldu.kendisi gitarı geciktirmeden saglam bi sekilde teslim etti.tereddütsüz alısveris yapabilirsiniz.
A-Lee demiş ki:expers nickli arkadaştan zoom gfx 5 processor aldım... Sabah parayı yatırdım öğlene doğru kargoladı, processorde çizik dahi olmadığını iddaa etti, processor elime geçtiğinde gerçekten de haklı olduğunu gördüm en ufak bi çizik dahi yoktu üzerinde.. ve ayrıca kargoyu gönderdikten sora sürekli olarak ilgilendi eğer bi yanlışlık ya da memnuniyetsizlik olduğunda anında geri alım yapacağını belirtti.. benim için gerçekten sorunsuz ve zevkli bi alışveriş oldu.. güvenilebilir bir arkadaş expers.. teşekkür ederim
Requi_em demiş ki:Birdaha hakkımda böyle ileri geri konuşanı görürsem veya yine böyle birşekilde birinden duyarsam direk modlardan bütün bilgilerinizi rica edip şikayette bulunacağım.Bu tarz şeyleride önlemeyip hala böyle insanlara fırsat verdikleri durumunda Turkrock.com ve Gitarpedal.net siteleri hakkında da işlem başlattıracağım bilginize..
Gerisini siz düşünün.Gülermisiniz ağlarmısınız beni enterese etmez.Klavye başından atıp tutmak çok basit.O hurmalar gelir birgün tırmalar bunuda unutmayın 🙂