uYuS demiş ki:Tamamen yalan bir dünyadayız malesef. Umarım az da olsa insanlar insanlıklarını hatırlarlar. Ki ben bile uzunca bir süredir insan olduğumu unutmuş haldeydim.
fender_usa demiş ki:Hı hı Ümit'i bende tanırım.
Pedal ve Ps2 takası yapalım diye anlaştıktan sonra. Ankaranın falanca yerinden arabamla kendisini aldırtıp taksi niyetine onca saat trafikte evine götürten.
Daha sonra eve geldikten sonrada (msnde defalarca sormama rağmen pedalı biliyormusun dediğimde evet evet biliyorum sorun yok diyen )ben vaz geçtim pedal tonunu beğenmedim diyip vaz geçen.
Onca saat uğraştığımamı yanayım,
onca benzin parası harcadığıma mı yanayım,
onca sinirlendiğimle mi kalayım?
birileri birşeyler konuşurken biraz aynaya baksın önce kendini tartsın.
Demekki bu olayda Lotion (ümit) te zamanında başkasına verdiği zararların acısını çekiyor.
Allah işte bir yerlerden çıkartıyor.
Afedersiniz tüm arkadaşlar, herhangi bir polemik yaratmak v.s yapmak için bu msjı yazmadım. Bir alet alınırken karşı taraf temizde dese deneyip alınır.
Heleki amfi v.s pahalı cihazlarda gerekirse götürür kontrol ettirirsiniz, işi şansa bırakmamak lazım.
Bu arada blackmelkor (Emre) kardeşime fotoğraf makinamı sattım. Kendisi gayet iyi birisi yeni cihazı hayırlı olsun.
brideofevil demiş ki:(bu arada arkadaşın dediği gibi manyetiği denemeden önce satmaya çalışmıştım, evrensel müzik kenan usta bozuk olduğunu söylediğinde satışı durdurdum ilanla ilgilenmedim, bunu iftira konusu yapacağı belliydi.)
şu an halen ilanın açıkmı yoksa silinmiş durumdamı?
vdKa demiş ki:uYuS demiş ki:Tamamen yalan bir dünyadayız malesef. Umarım az da olsa insanlar insanlıklarını hatırlarlar. Ki ben bile uzunca bir süredir insan olduğumu unutmuş haldeydim.
abi hayirdir noldu basina bisemi geldi 8O