Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız
Driftwood isimli üyeden Boss LMB-3 isimli bass limiter enhancer pedalı aldım. Temiz pedal görmüştüm fakat bu kadar temizini görmedim gerçekten. Son derece titiz paketlenmiş kargo edilmeden önce temizlenmişti. Kendisine çok teşekkür ederim
Bankamla ilgili sorun yaşamama rağmen , supersound nickli arkadaşla alışveriş yaptım , sabrı ve güveni için teşekkür ederim 🙂 Ayrıca Can sanada teşekkür ederim , yorumun için 😉
her zaman söylüyorum özellikle yüksek fiyatlı gitar ve amfi denemeden bilen birine göstermeden kesinlikle almayın.çünkü alım satım deneyimimden söylüyorum kimisi sattığı alette sizi uyuz edebilecek bir özelliği (bozukluk) yazmıyor ve sonra siz alıp sorduktan sonra haa evet orda bi temasszılık var ama önemli değil beni rahatsız etmiyordu yada kullanmıyordum moduna giriyor.ve bu ufak tefek şeyler büyük sorunların habercisi olabiliyor.