zafer666 demiş ki:
DrB ile Skull yok bu aralar piyasada 🙂 Nereye kayboldular birden?
muazzam bir liste hazırlayıp DrB ye yolladığını yazmıştı. Artık böyle bir liste şart oldu.
Foruma yeni katılan ya da daha önce alım satım forumunda pek rastlamadığımız kişilere güvenmek te zorlaştı. Belki de bu kişilerin çoğu dürüst güvenilir insanlar ama hep aklıma kara listeye giren kişilerin başka nicklerle ortaya çıkmaları ihtimali geliyor. acaba IP takibi falan mümkün müdür? Skull dan rica etsek ilgilenir mi acaba?
Sitenin güncellenmesi konusunda problemler olmuştu moderatörler alım-satım bölümüne bağlanamıyordu(yaklaşık 3-4 haftadır). Gördüğünüz gibi işte geldim burdayım, ben bu işte ustayım
😛
Neyse gelelim Ip takibi mevzusuna. Bu biraz karışık bir iş. Yani güvenilir değil. Şimdi sebeplerini söylemeyelim ki kullanmasınlar, yoksa bu imkanımız da elimizden gider
😉
Ben iki accountun aynı kişiye sahip olduğundan kesin emin olmak için oturur adamın gönderdiği bütün mesajlara bakarım(üşenmem) Zaten yazı tarzı bile insanı ele verir.
Ip takibi olayı çok işe yaramaz(kesin işe yarayacak olsa bile altından kalkamayız biliyorsunuz)
Ama bazı kişiler göz altında tutuluyor.
Ama en kesin çözümü
burada mahcem abi anlatmış. Olay budur. Eğer birisine güvenemiyorsanız bu yöntemi uygulayın. Biraz vaktinizi ve çok az paranızı alacaktır bu işlem ama garanti altında olursunuz. Tavsiyem budur. Ben zaten hiçbir şeyi görmeden, denemeden alma taraftarı değilim. Çok fazla alışverişimde olmadı buradan 2 gitar sattım 1 gitar, 1 amp aldım ve 1'de prosesör sattım
🙂
Prosesör dışındakilerin hepsini İstanbul içi alışverişler olarak yaptım.
Ip numarası takibi için sıkıştığınızda bana mesaj atın elimden gelen birşey olursa yaparım.
Liste de yakında geliyor, eli kulağındadır...