Reeve demiş ki:benim kafam bozuldu simdi asagidaki olaya.. burasi uygun yer burayada tasiyorum bahsi gecen olaylari:
Reeve demiş ki:GiTaRiST_17 demiş ki:Onur kardeş..Tavsiye Verim mi sana akustiği yollarsan yollarsın eline başka hiç bişey geçmez 😀😀arkadaşla şöle bi anımız geçti anlatim😀ben şimdi bundan wah pedalı alcam yerinede klasik gitar yollucam 🙂üste para olayı falan yok buna dedim wah pedalını göster bana camdan msn den gösterdi soora aradan bi kaç gün geçti ben dedim bi daha görim şimdi olmaz dedi 1 kaç gün soora tabi yolladım wah pedalını lafları geçiyodu yani kargodaydı 1 gün soora gelcekti bu bana diyo dur sana wah pedalını gösterim 😀açtı camı wah pedalını gösteriyo 😀😀😀 sözde yollandı pedal 😀ZUHAaaa soora bu lafı öle bi çevirdi artık doorumu yalanmı bilmiyom🙂aaa sana wah pedalı yollucaktık dimi karıştı dedi prosesör gitti sana dedi 😀😀yarın menajerimle yollucam pedalı dedi 😀😀(menajeride var arkadaşın) 😀 soora adres deişmiş dedi geri geldi proccesor 😀böle bi anı işte 😀değerlendirme sizin
hadi yaa
bak cok ilginc bende basimdan gecen bir olayi anlatayim simdi..
bende bu arkadasla takas anlasmasi yaptim, anlastik herkes kendisi odeyecekti kargo masrafini.. msn den falan baya konustuk guvendim sonra kararlastirdik takasi yapacagimiz gunu bende safim tabi gittim verdim kargoya gitarlari.. (cok da iyi sardim paketledim gitarlari gigbag verdim hatta birtane) sonra verdim kargoya iki gitarinda parasini cebimden verdim aldim fislerimi girdim msn'e yolladim birkan'a fis bilgilerini tamam dedi o da gitari kardesine vermis "kardesim vermistir kargoya merak etme" dedi.. sonra aksam fis bilgilerini istedim sonra dedi bana, kardesi zonguldak ereglisi yerine, konya ereglisine yollamis kargoyu :!: tabi benim kafam atti cunku ne zamandir konusuyoruz msn den yani biliyor benim zonguldak ereglisinde oldugumu.. sonra yurt ici kargoda arkadasi varmis hemen telefon etti (saat aksam 21:00 siralari kargoyu ariyo) aradan 30 saniye gecmedi tamam dedi halletcez senin isi gitar yanlislikla konyaya gitmis dedi..
ertesi gun aksami oldu msn'de yaziyorum yaziyorum o bana yazmiyor.. sonra titresim gonderdim ordamisin falan diye dedi "kardesim kaza yapti arabanin onu yok!"dedi salladi o aksamida..
sonra ertesi gun konusuyoruz benim yolladigim gitarla kapisina kadar ulasti paralari odenmis bir sekilde :!: sonra bir suru palavra :!:
artik hergun msn den gitarin pesinden kosuyoduk, yok gitari zonguldak ereglisine yonlendiriyor sonra eline ulasti falan..
sonra gunlerden bi gun telefondan haberlestikten sonra gitari bana msn den gosteriyor (gitar tekrar eline ulasmis bence kargoya hic verilmemisti) sonra msn'den gosterdi falan telefon ettim:
"gitari kargoya verme arkadaslarla arabaya atlayip eskisehire geliyoruz gitari almaya sen gerisine karisma" dedim sonra ne gerek var yolluyorum yolluyorum diye diye benim ona gitarlari gonderdigimin tam iki hafta sonrasi malum gitar benim elime ulasti (pazartesi gunu yollamistim iki hafta sonra pazartesi gitar elime ulasti) ama nasil ulasti?
1-kargo odenmemis :!:
2-ben ona gigbag vermistim sozde o da o gigbagi geri verecekti ama hadi onu gectim o kadar dandik b*ku cikmis bir kilif ile yollamiski gitari, ince mi telinin akort kulagi yamulmustu :!: ( artik kargo onu o sekilde nasil kabul etti onuda anlamadim)
(buarada unuttugum bircok hadise gecmistir aramizdan hatirlamiyorum)
Yalan mi birkan kardes :arrow: :?:
ayriyetten birkan araci olaraktan bir tanede wah almistim Evren diye bir arkadastan.. dedi ki bana: 55 milyona birakiyor ama Evren'in bana 15 milyon borcu var, sen ona 40 ylt yolla, geriye kalan parayida bana kontor yukle dedi.. sonradan ogrendim bu Evren arkadasimizin, forumdaki SiLeNoZ oldugunu..
dedim boyle boyle bir alisveris oldu evren abi dedim, o da mete bana boyle bisey demedi dedi (buarada adi bir mete oluyor bir birkan oluyor :?)
biz bir anlam veremedik buna :!:
simdi uyaniyorum bizi niye birbirimize soylemedi.. araya 15 milyon kendine pay cikardi tahminim
SiLeNoZ'a soruyorum:
senin zamaninda Birkan'a 15 ytl borcun varmiydi? yoksa ben bosu bosuna mi yolladim o kontorleri ona :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :?:
:evil:
Reeve selamlar. Yaklaşık 1 aydır işlerim nedeniyle nete giremiyorum. Şu an da çeşmedeyim internet kafedeyim. Mesajını gördüm özelden yazmışsın. Satanis nickli şahısla herhangi bir alışverişim olmadı. 1 kuruş da borcum yoktur kendisine. Konuyu tam anlamadım ama ben ilana zaten 40 milyon diye yazmıştım. İlan duruyor mu halen bilemiyorum. 15 milyon borcum falan yoktur kimseye. Satanis nickli arkadaş ile bir alış verişim olmadı. Bırak 15 milyonu 1 kuruş borcum yoktur kimseye. Adımın karışması beni rahatsız etti ne yazık ki. Ama burdan cevap yazmak zorunda kaldım. Çünkü mağdur olan insanlar var bu durumdan. Kimseye borcum yok kimseden alacağım da yok.
Saygılar.