benden önce yazdın 🙂 bi mukabele 🙂ermantepe demiş ki:"bazen_" nickli Egemen abi ile güzel bir takasımız oldu, kendisi hoş sohbet aynı zamanda. 🙂 Güvenebilirsiniz. 🙂
Megadeth79 demiş ki:"GIRNATA" İsmail e her turlu guvenebilirsiniz.
akay demiş ki:semizotu25 isimli üyeden Hardcase aldım istanbul dışında olduğum için bir arkadaşım elden aldım bayram ertesi istanbul a dönüp case i teslim aldığımda satış konusunda belirtilen Gator GW-ELECTRIC-TW Laminated Wood olmadığını hatta case in bass gitar case i olduğunu anladım.Kendisine ulaştığımda şehir dışında olduğunu 15 güne kadar döneceğini case in parasına telefon aldığını ama döndüğünde bir çözüm bulacağını söyledi.Şimdi ise geri ödeme yapmayacağını ilan etti.
Bu kişiden yaptığınız alışverişlerde dikkatli olun lütfen.
ayrıca kişi ile ilgili işlemde yapılmasını rica ediyorum artık forumdan banlanırmı bilmem.
1-Konumuz ticaret siz benim nasıl yazı yazdığımı ölçmeye çalışıp rencide etmeye çalışıyorsunuz.Bu bile seviyenizi gösterir.semizotu25 demiş ki:akay demiş ki:semizotu25 isimli üyeden Hardcase aldım istanbul dışında olduğum için bir arkadaşım elden aldım bayram ertesi istanbul a dönüp case i teslim aldığımda satış konusunda belirtilen Gator GW-ELECTRIC-TW Laminated Wood olmadığını hatta case in bass gitar case i olduğunu anladım.Kendisine ulaştığımda şehir dışında olduğunu 15 güne kadar döneceğini case in parasına telefon aldığını ama döndüğünde bir çözüm bulacağını söyledi.Şimdi ise geri ödeme yapmayacağını ilan etti.
Bu kişiden yaptığınız alışverişlerde dikkatli olun lütfen.
ayrıca kişi ile ilgili işlemde yapılmasını rica ediyorum artık forumdan banlanırmı bilmem.
1) Bu yaşına kadar daha Türkçe' sini kullanmayı bilmeyen bir kişi ile alışveriş yaptığım için utanıyorum.
2) İlanımda ürünün fotoğraflarını yayınladım, beğendiniz bana kendiniz teklif ettiniz dolayısı ile hiçbir eksiği olmadan verdim ben size bunu. Eğer bunun gitarınıza uyan bir case olmadığını fotoğraflarda açık açık göstermeme rağmen, anlamıyorsanız bence "amatör müzisyenliği" bırakmanız lazım.
3) Gator case olmadığını iddia ediyorsunuz ama gidip Zuhal Müzik' e sorabilirsiniz, bilmeden kimseye çamur dahi atmayınız. Biraz araştırıp bilirkişi olmaya bakınız.
4) Kimseye hesap vermek zorunda değilim ama anlatayım. Case' in parasını 13 gün beklettim, 14. gün telefon aldım ve aldığım gibi saat 18:00 otobüsü ile tatil yolculuğuna çıktım, yani 13 gün bu parayı beklettim, sorun olmasın diye ama ses seda çıkmadı. Birde Müzik Mağazalarında dahi en geç 7 gün içerisinde değişen bir ürün için 15 gün sonra arayıp "ben bunu denedim gitarıma sığmadı da onun yerine 6 adet tel verin bana arkadaşımda anlamamış" filan deyip ürün değişimi isterseniz güler geçerim ki 15 gün sonra döneceğim yani toplam 28 gün sonra kimsenin ürününe değişim yapamam. Bu ticaret hukukuna bile aykırı, aradığınızda 15 gün geçtiğini düşünmeden bir çaresine bakmaya çalışırım dedim, ama bir baktım ürün değişim süresi dolmuş kusura bakmayın, ben sizin o ürünü hasarlamadığınızı nereden bileceğim?
Şimdi "ürünü hasarladı geri vermeye çalışıyor sahtekar" desem sizi forumdan attırmak için ricada bulunsam etik olur mu?
5) Madem arkadaşınıza güvenmiyorsunuz neden hemen ürünü satın aldınız kendiniz 15 gün sonra deneyerek alsaydınız ben mi zorladım arkadaşa satacağım ille diye? HAYIR! SİZE BİLE ZORLA SATMADIM GELDİNİZ FOTOÐRAFLARA BAKTINIZ TEKLİF ETTİNİZ ARKADAŞINIZA SATTIM, ZUHALE AÇIN TELEFONU SORUN BAKALIM SAHTE MİYMİŞ?
Burada kendinizi kınayın. Forumda o kadar ürün sattım tek sorun siz ile çıktı. Hemde haksızca suçlanıyorum sahtekar diye. Fotoğraf belli, alındığı yer belli, gelip burada beni kötülemek adına güzel bir oyun içine sokuluyorum.
Birde forumdan atılmamı istemişsiniz, iyi, hoş, güzelde daha kuralları okumadan gelip burada ahkam kesmeye çalışıp, kurallara uyduğumdan dolayı bir kere bile uyarı cevası yememiş birisi olarak cehaletinizin kurbanı olmayınız, ben kimseyi dolandırmadım fotoğrafları da buraya koyuyorum anlayan anlar sahtekarlık var mı diye? Anlamayan da 15 gün sonra ürünü kullanıp, millete çamur atıp "beni dolandırdı, aynı kaynım" diye ithamlarda bulunur! Aman akay nickli kişiden uzak durunuz. Çünki kendisi fotoğraflarda gördüğü ürünü tanımlayamamakta ve çamur atmakta. Kolay gelsin.