nurialcho nickli gökhan dan epiphone lp custom plus top aldım replika çıktı daha önce epiphone lp customum var diye bazı arkadaşlara takas filan teklif ettiysem. özür diliyorum konuyla ilgilenen olursa detaylı resim çekip koyacam. gelelim niye daha önce bu konu ortaya atılmadı diyecek olan olursa. bu benim ilk epiphone gitarım olacaktı daha önce görmedimde kullanmadım da, ilk şüphelendiğimde gökhanı arayıp durumu belirrttim kendisi ısrarla amerikadan bizzat aldığını söyledi ve my les paul forumdan bi link gönderdi baktım seri numarası da tutuyordu. içime sinmeyen durumları işçilik hatasıdır çin malı nasılsa deyip geçiştirdim ve kullanmaya devam ettim. bizim grubun vokali de epiphone lespaul traditional bi gitar aldı geçenlerde baktık karşılaştırdık. ve durum kesin olarak anlaşıldı benim gitar REPLİKA çıktı. headstok daha uzun ve simetrik olmayan bi şekilde logosu var arıca cuttaway kısmı da keskin, gibson yada diğer epiphone lar gibi oval değil. sinirlenip tornavidayı çaktım gövdeye bi fake daha size. gerçek bir maple top değil bildiğimiz mobilya kaplaması maple çıktı. saolsun arkadaş ta geri alışveriş sözkonusu olduğu zaman sert bi tavır takınıyor. istanbul dışındayım paramı filan geri almak sözkonusu olamayacak sanırım. alışveriş yapacak diğer arkadaşlar dikkatli olsunlar.