diabolique ile çok güzel bir takas gerçekleştirdik, kendisine yaptığı güzellik ve hızından dolayı çok teşekkür ederim, bu kendisi ile 2. güzel alış-veriş oldu. Yolladığı ürün dediği gibi idi. Tekrar teşekkürler. =)
Diabolique, huntam ve sforsa ile son günlerde alışverişlerim oldu. Hepsine zamanlama ve duyarlılıkları için sonsuz teşekkürler tekrardan...
Asıl ben teşekkür ederim🙂 O paketi görünce zaten mahçup oldum bir kere. Bir pedal nasıl paketlenir, sonra o paket nasıl açılamaz videosu çekmeliymişim🙂 Güle güle kullanın, sonraki alışverişlerde görüşmek üzere.
Valla kusura bakma pena alsan da öyle paket yapacağım açamayacaksın yine Aykan 😀Bu adam herkese aynısını yapıyor zaten 😀 Kutu başında cebelleşiyoruz sonra açmak için 😀
Sen bu hafta o gitarı alırsın benden 😀
Çok geçmiş olsun. Gerçekten dikkat edilmesi gereken biri. Sattığı mexico stratlar da sahte diye düşünüyorum.nurialcho nickli gökhan dan epiphone lp custom plus top aldım replika çıktı daha önce epiphone lp customum var diye bazı arkadaşlara takas filan teklif ettiysem. özür diliyorum konuyla ilgilenen olursa detaylı resim çekip koyacam. gelelim niye daha önce bu konu ortaya atılmadı diyecek olan olursa. bu benim ilk epiphone gitarım olacaktı daha önce görmedimde kullanmadım da, ilk şüphelendiğimde gökhanı arayıp durumu belirrttim kendisi ısrarla amerikadan bizzat aldığını söyledi ve my les paul forumdan bi link gönderdi baktım seri numarası da tutuyordu. içime sinmeyen durumları işçilik hatasıdır çin malı nasılsa deyip geçiştirdim ve kullanmaya devam ettim. bizim grubun vokali de epiphone lespaul traditional bi gitar aldı geçenlerde baktık karşılaştırdık. ve durum kesin olarak anlaşıldı benim gitar REPLİKA çıktı. headstok daha uzun ve simetrik olmayan bi şekilde logosu var arıca cuttaway kısmı da keskin, gibson yada diğer epiphone lar gibi oval değil. sinirlenip tornavidayı çaktım gövdeye bi fake daha size. gerçek bir maple top değil bildiğimiz mobilya kaplaması maple çıktı. saolsun arkadaş ta geri alışveriş sözkonusu olduğu zaman sert bi tavır takınıyor. istanbul dışındayım paramı filan geri almak sözkonusu olamayacak sanırım. alışveriş yapacak diğer arkadaşlar dikkatli olsunlar.
Semizotu25 'ten LAG marka akustik gitar aldım. Gitar işimi fazlasıyla gördü. Çok güzeldi. Kesinlikle güvenebilirsiniz.
geçmiş olsun kardeşim.Arkdaş isminin hakkını vermiş
Tripotlife isimli kullanıcı ile 3 adet telefon karsılığı bb preamp klonu takası yaptık.telefonlar eski modellerden.Telefonlardan biri çalışmıyordu diğeri ise arızalıydı.Ben yolladığımda sağlamdı dedi.Telefoncuya götürdüm inadına meğer telefonun ıme numarası önceden klonlanmış olduğu için sadece acil aramalara açıkmış.Yani kafadan bozuk olduğunu bile bile yollamış.Kendisine bildirdim durumu pedalın gelir gelmez satıldığını söyledi.Ben tamam telefonlar sağlam demeden alışveriş tamamdır demeden satmış pedalı.Dahası pişkin pişkin birde telefonları yolla satayım parası senindir dedi.İyice enayiye bağladı bizi.Telefon açtım telefonlarıma çıkmadı.Özel mesaj attım yine cevap yok.Kesinlikle kendisi ile alışveriş yapmayınız.Gerekirse yazışmalarımızıda print scren ile yaptığım kayıt şeklinde buraya ekleyebilirim.İsmi Tufan TOLUNAY telefonu 0505 5856409
Kendisini burada teşhir edeceğimi söylediğim halde yanıt vermedi.Kendi bilir.
TheExtremist nickli Mert Yılmaz ile gerçekleştiremediğimiz alışverişi anlatayım.
Greco Les Paul'ü için mesaj attım. İlanda gitar abartılmış, şöyle iyi böyle iyi, manyetikler Prs, burgularda 130$ lık diye. Feridun ustada da fret çakılmış yazıyordu. Geri kalanı reklam. Gitara istediği rakam 2100 lira idi. İndirim istedim, 1400Liraya indi.
Doğal olarak herkesin yaptığı gibi gitarı araştırdım, Feridun ustayı aradım ve gitar hakkında bilgi aldım. Aynı zamanda burada ilanı olup olmadığını araştırdım ve, gitarı satın aldığı kullanıcının ilanını buldum. İlanda gitarın tüm elektroniğinin değiştirildiği, çiziklerin olduğu, burguların ve manyetiklerin değiştiği ve en sonunda askı pininin arkadan yana alınıp o deliğin bir malzeme ile doldurulduğu yazıyordu. Adamın sattığı fiyatta 1000Lira.
TheExtremist in gitarı aldığı kişi ile konuştum. Gitarı anlattı bana. Manyetikleri kendi takmış, gitarı ebay den almış. Burgular Amerika'da takılmış. Ayrıca TheExtremist ten petrucci gitar almış ve piezosunun biri çalışmıyormuş.
TheExtremist 'ile konuştum anlattım olayları, kendisi çok sert çıktı, 1000 liraya aldığı gitarı 2100 lira aciliyetten satan biri. Üstelik gitar hakkında bildiklerini saklayan biri. Ben 1000 lira veririm dedikten sonra, manyetiklere ayrı para verdim, 130$ lık burgu taktım falan filan geveledi. Sen yapmadın ki bunları dedim. Sen 1000 liranın dışında para harcadın mı gitara dedim ve sustu. 1000 liraya razı oldu.
Telefonlaştık ve gitarı yakın bir süre içinde alacağımı söyledim. Dün mesaj atmış sahibinden.com dan, gitarı srv müziğe vereceğim oradan alırsınız diye. Bakın çocukla anlaştık alacağım kesin gitarı ve gidiyor srv ye veriyor. Srv buna demiş daha iyi fiyata satarız satılır hemen vs.vs. Sırf 3-5 kuruş daha çok girsin cebime diye oraya vereceğim aciliyetim yok dedi. Aciliyetten 1000 liraya aldığı gitarı 2100 liraya satan çocuk birden 1000lira nakiti kabul etmedi ve aciliyetim yok dedi. Benim srv den alışveriş yapmadığımı söyledim ve bugün gitarı alabileceğimi söyledim. 1 saat sonra ben size döner kararımı veririm size de mahcup olmak istemiyorum anlaşmıştık dedi. 1 saat sonra ben aradım ve srv ye vereceğim orada daha hızlı satılırmış dedi. İyi size hayırlı olsun ben oradan almam dedim kapattık. Bugün baktım mesaj da atmamış bende buraya bilgilendirmek amaçlı yazayım dedim. Artık istesede gitarını almam...
Uzun lafın kısası dikkat edin...