zafer666 demiş ki:fender_usa yani (kullanıcının talebi üzerine kaldırılmıştır...) ile aramızdaki problem çözülmüştür. kendisi gerçekten elinde olmayan nedenlerden dolayı ödemesi gereken parayı yatıramadığını ve geç te olsa bu problemi çözmek istediğini özel mesaj yoluyla belirtmiştir. az önce parayı hesabıma yatırmıştır. ben kin tutmayı sevmem. zaten daha önce yazdığım gibi bu adam bir dolandırıcı olmayabilir sadece benimle açık bir hesabı var diye belirtmiştim.
fender_usa demiş ki:togay pedal sabah bana ulaştı. inanın tertemiz kutusunda pırıl pırıl gayette memnun kaldım . tşkler..
bu arada aldığım Strat da Mexico değil Japon cıktı.. hala araştırıyorum nedir ne değildir diye. mükemmel tonları var cok hoşuma gitti. akşam amerikan fender le kıyasladık. ona nazaran tonları daha tok daha tatlı ve de bridge manyetik shelder humbucker takılmış. N221969 sanırım seri no su .arkadaşlar ben mi yanlış baktım ama fenderin sitesinde N-+6 Made İn Japan 1993-1994 üretimi yazıyor. gövde tamamiyle Alder (kızılağaç) kulakcıklar diğer Japon Stratlar ile aynı. johnpetruccii arkadaş gitarın mexico olduğunu söyledi..Mor ve Ötesi Harun Tekin'in gitarı ile aynı seri olduğunu gitarın daha önce mor renkte olduğunu kenan ustanın boyayı söküp ahşap renge çevirdiğini söyledi. (bildiğim kadarıyla Harun Tekinin gitarı Fender Highway serisi Made in Usa ve manyetikleri Fender Lace Sensor) akşam kenan ustada baktı zaten gitara. bilen arkadaşlar varsa eğer bi bakabilirmi.. eğer imkanım olursa resimlerini de koymak istiyorum şimdi bu gitar 1989 Mexico Stratocaster mi, yoksa 1993-1994 Japon Stratocaster mi?
presence demiş ki:realistin17 togay arkadaşla takas para karşılığı korg ax aldım gerçektende dediği gibi tertemiz kutusu ile ve ekranında jaleti hala üstündeydi realistin17 güvenebilirsiniz