Manyetik bu sabah tertemiz elime ulaşmıştır.. tşkler tolgacan.. arkadaşın dediği gibi sanki hiç kullanılmamışş.. tabi gitara hala takmadım tonlarını bilemiyorum .🙂 onlarda taktıktan sonra belli olacak..
fender_usa demiş ki:Manyetik bu sabah tertemiz elime ulaşmıştır.. tşkler tolgacan.. arkadaşın dediği gibi sanki hiç kullanılmamışş.. tabi gitara hala takmadım tonlarını bilemiyorum .🙂 onlarda taktıktan sonra belli olacak..
Anaconda demiş ki:Riethian,
bu sabah kendisinden zoomgfx707 aldım,
2.el aldığımın bile farkında değilim,sıfırdan farksız.sorunsuz bir alışveriş oldu.
duncan demiş ki:Daha önce bu başlığa dikkat etmemişim, şimdi yazayım, Slaytanic nickli arkadaştan S.Duncan stk-s1, Hellhound isimli arkadaştan da Dimarzio Evo. manyetik satın aldım, iki alış-verişte de sorun yaşamadım, kendilerine çok teşekkür ederim...
fender_usa demiş ki:hehehe 🙂 değiştir togay.. 🙂 ben realistin demedin raistlin dedim 😛
Ayrıca Alcoholik benim hemşerim. aynı mahallede oturuyo sayılırız. Ve ikimizde K.... 😛 hahahahahha orası bizde kalsın..
dust demiş ki:köksallar 3mü oldu yani?? 😀
bundan böyle bana berkut diyebilirsiniz. 😛
rastansaga demiş ki:Ozbeksel nickli abimiz ilen güzel bir alış-verişimiz oldu. Kendisine teşekkür ediyorum.