GIRNATA demiş ki:DrB demiş ki:Bir adet digital veya analog tuner alinir, ve gitar 5 dakika icinde nerdeyse 20 defa akorlanir. Bu sure zarfinda artik denge bulunmus olur. Devaminda eger (tel degisikligi v. gibi sebeblerden dolayi) kopru govdeye tam olarak paralel degilse, arkada govdeye giren iki vida yarimsar daireler halinde dondurulerek bir daha akor yapilir (bi kere de degil meret, her yarim daire icin zaman zaman 3 4 kere bile lazim) ama tam denge noktasina geldikce akor yapma geregi daha da azalacaktir. ...
http://www.turkrock.com/ftopic15180.html
teşekkürler drb, teşekkürler lester.
satanis demiş ki:ptt den pazartesi paranı alabilirsin sabah ptt den
erkende forumda şahittir pzt yatmış
behicayhan demiş ki:Bluedatura'dan Boss ps5 pedal aldım.Cihaz bir gün sonra eksiksiz elime ulaştı kargoyu da kendisi ödedi.Fiyat konusunda kendisini biraz üzdüm ama benim açımdan kötü bir zamanlamaydı istemeyerek oldu.Çok teşekkür ederim.
Knife-Party demiş ki:datura ile sorunsuz alışveriş yaptım ax1500g aldım kendisi çok çok iyi birisidir alış-veriş yaparsanız onla pişman olmazsınız 🙂
berdus oldu o alet lan kac kisiyi gezdi forumda belli diil 🙂Skull_KruSher demiş ki:Prelektro takma adlı Selim kardeşimden dün Zoom Gfx-8 Almak için parayı yatırdım. Aynı gün akşam kargoya verdi, şu an oynuyorum yeni oyuncağımla, yani güven konusunda hiçbir sıkıntınız olmasın. Çok teşekkür ettim Selim kardeş, sağol.
Murad