celephais demiş ki:berdus oldu o alet lan kac kisiyi gezdi forumda belli diil 🙂Skull_KruSher demiş ki:Prelektro takma adlı Selim kardeşimden dün Zoom Gfx-8 Almak için parayı yatırdım. Aynı gün akşam kargoya verdi, şu an oynuyorum yeni oyuncağımla, yani güven konusunda hiçbir sıkıntınız olmasın. Çok teşekkür ettim Selim kardeş, sağol.
Murad
satanis demiş ki:evet köksal o noyu yazdım o nun babasının teli onda tel yok bu bir
expers ben değilim serhat bu 2
benim numram 05448862994
onurlada konuştuk bu 3
isteyen noları arar kim ne olduunu öğrenir+
benim nick satanis hiç bir zamanda değişmez umarım anlaşılmıştır
anatolia999 demiş ki:serefsizliğin boylesi işte 23. sayfada soylediklerim hala gecerlidir bu adamla sakın alış veriş yapmayın hala daha oyaliyor beni yukaridaki soylediği laflardan sonra 1 ay gecti ve gecen pztsiden itibaren yeminler etti parayı yatırdım diye pztesi o kadar kuyruk bekle bi bakarsın yok yine şimdide telefonunu kapatmış hiç bir yerden ulaşılmıyor adi hırsız bu ibret olsun kimse bu adamlar alış veriş yapmasın
DrB demiş ki:adını sanını buraya açık seçik yaz ki yarın öbür gün nickini değiştirse dahi alışveriş sırasında gerçek ismini saklayamayacağı için milletin en azından fikri olsun.
Teşekkürler,
B
celephais demiş ki:DrB demiş ki:adını sanını buraya açık seçik yaz ki yarın öbür gün nickini değiştirse dahi alışveriş sırasında gerçek ismini saklayamayacağı için milletin en azından fikri olsun.
Teşekkürler,
B
ben yapayim bunu valla.bu forumdan tanistigim biri degil ama belki burdadir ya da gelmesi sasirtici olmaz, garaj.org forumlarinda tanistigim bi adam.
amerikaya ucak bileti alcagim zamandi, okuldan kabul almisim, ucaga binip buraya gelicek para yok. neyim varsa satiyom utanmasam pantolonlarimi ayakkabilarimi falan bile satmaya basliycam.
bi zoom 1010 prosesorum vardi, garaj org dan bi adam verdigim ilana cevap atti.dedi yolla aleti hemen parayi yatiriyom.gun belirledik ben yolliycam o para yolliycak.yolladim aleti aksamina gittim baktim hesapta para yok aradim acmadi.bu bole ara acmasin ara acmasin falan seklinde bikac gun gecti gitti.sora en sonunda acti, kardesim sen aptal misin falan diye dalga gecti kapatti. deli oldum. kalkip bunun oturdugu yere gidip adam dovcek halim olmadigi icin de deli oldugumla kaldim.
kisi: samet selcuk
msn/mail: [email protected] adresini kullaniyor.sanirim webmaster falan...
telefon: turkiyedeki telefonumda kayitli kardesime sordurup yazdiricam.
bu adamdan kesinlikle uzak durun.buna adam deyince adam olanlara ayip oldu ama, kufretmek istemiyorum.
raistlinmajere demiş ki:celephais nickli arkadaşla bi kaç ay önce bi alışverişimiz olmuştu... sayesinde herşey umduumdandaha kolay gerçekleşti... kendisine tekrar teşekkür ediyorum
DrB demiş ki:satanis demiş ki:evet köksal o noyu yazdım o nun babasının teli onda tel yok bu bir
expers ben değilim serhat bu 2
benim numram 05448862994
onurlada konuştuk bu 3
isteyen noları arar kim ne olduunu öğrenir+
benim nick satanis hiç bir zamanda değişmez umarım anlaşılmıştır
anatolia999 demiş ki:serefsizliğin boylesi işte 23. sayfada soylediklerim hala gecerlidir bu adamla sakın alış veriş yapmayın hala daha oyaliyor beni yukaridaki soylediği laflardan sonra 1 ay gecti ve gecen pztsiden itibaren yeminler etti parayı yatırdım diye pztesi o kadar kuyruk bekle bi bakarsın yok yine şimdide telefonunu kapatmış hiç bir yerden ulaşılmıyor adi hırsız bu ibret olsun kimse bu adamlar alış veriş yapmasın
Anatolia999,
Sanırım bu arkadaş hakkında şaibe olan tek arkadaş bu forumda. Daha ilerde bu cins olaylar olursa bunun listesini tutacağız biliyorsun. Ama senden ricam bu adamın bildiğin kadarı ile adını sanını buraya açık seçik yaz ki yarın öbür gün nickini değiştirse dahi alışveriş sırasında gerçek ismini saklayamayacağı için milletin en azından fikri olsun.
Teşekkürler,
B
Marvel demiş ki:Satanis nickli adamın gerçek adı Birkan güllücan Mahmudiye eskişehirde oturuyor... İlgilenenlerin bilgisine...