OnurBattal demiş ki:Olum çelme aklımı 7 telli solak bulamıyorum diye ben amfi alacam ona 😀 Of ulan of solaklığın. Neyse... harbiden bak amfi alacam 😀
Hayalimde bir 7 telli solak gitar olması varda.. Böle imkansız şeyleri oynuyorum. Alıp ters çevirme hayalleri.. Ama yok amfi öncee 😀😀
satin aldiklarinndan birine yaratmadin en azindan 🙂 ben de sunu soyliym, bu adama ben aldigi aleti yollayip kargo parasini soyleyip isteyerek alet yolladim.hani yapicak bir insan oldugu icin soylemiyorum alinmasin kesinlikle de kargo parasini kapak yapma sansi vardi "teknik olarak" 🙂SurguN demiş ki:Birçok kişiyle alışverişim oldu... Hiç sorun çıkmadı... celephais (umut), ....
Sanırım benden alet edavat alan arkadaşlara da sorun yaratmadım 🙂 ....
tekrardan teşekkürler....
celephais demiş ki:satin aldiklarinndan birine yaratmadin en azindan 🙂 ben de sunu soyliym, bu adama ben aldigi aleti yollayip kargo parasini soyleyip isteyerek alet yolladim.hani yapicak bir insan oldugu icin soylemiyorum alinmasin kesinlikle de kargo parasini kapak yapma sansi vardi "teknik olarak" 🙂SurguN demiş ki:Birçok kişiyle alışverişim oldu... Hiç sorun çıkmadı... celephais (umut), ....
Sanırım benden alet edavat alan arkadaşlara da sorun yaratmadım 🙂 ....
tekrardan teşekkürler....
ayrica bu arkadasin istedigi aleti bi sure getirtemedigim icin beklenenden uzun sure parasi bende kaldi.gecen surede bana karsi bi guvensizlik gostermedi ve en son ona yollarkenki guvenimi de bosa cikarmadi.
temizkalpli bir insan.
GIRNATA demiş ki:yalnız gönderdiği alettin çok ciddi bir sorunu var. bu şey dijital yahuu :twisted:
senol (cavernosum) kardese de benden ikinci kez eyvallah. iki seferde de sorun yasamadik, gozlerinden opuyorum.cavernosum demiş ki:umut(celephais);süper insan modeli,ultra güvenilir insan...
hakkında klişe haline dönüşmüş yüzlerce olumlu yorum bulunan insan... :mrgreen: