Fender mexico standart stratocaster gitarımı forumdan vyno nickli güvenilir bi abimize satmış bulunmaktayım.Hiçbir sıkıntı yaşamadan rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz kendisiyle.
nibiru23 nickli arkadaşa Swarovski kolye sattım. Kendisinin yoğunluğundan dolayı biraz gerçekleşti ama sorunsuz bir alışverişti. Kendisine de teşekkür ederim.
Belki çok fazla teşekkür almışlardır ama sonuna kadar hak ediyorlar bence. Ambar gitar çalışanlarına ve ilgililerine çok çok teşekkürler. Ne dedilerse o. Helal olsun...
reddiye nickli Enver bey, Babbazulla nickli Burç bey dthakankoca nickli Hakan bey ile yaptığım alışverişlerden çok memnun kaldım. Üçü de iletişim kurmasını çok iyi bilen, kelime seçimine kadar kusursuz, bu tür alışveriş ortamlarında çok sık göremeyeceğimiz, çok efendi insanlar.
Ben teşekkür ederim, memnun kalmanıza sevindim. Aynı şehirde olsak daha kolay olurdu galiba.AshDarkwood isimli arkadaştan ibanez rg2550 aldım. iletişim konusunda sıkıntılar çeksekte son derece titiz ve işini ciddiyetle yapan bir arkadaş 🙂 kendisine teşekkür ederim.