Ben de LeoRequentin nickli Levent'e ilgisi ve hassasiyeti için tekrar teşekkür ederim.. Örnek satıcı.. 🙂
Lambalı bir combo ancak bu kadar iyi paketlenebilir herhalde..
Güzel günlerde kullanman dileğiyle, teşekkür ederim.zubriki nickli Sabri arkadaşımızla hızlı ve güzel bir alışverişimiz oldu, teşekkürler.
Bak senin bu mesajını tesadüfen yeni gördüm.Eq700 ü bugun aldım,fakat ben alıcı olarak rahatsız olduğum birkaç nokta oldu, pedalı gönderdikten sonra gilmouris ne doğru dürüs bir bilgi verdi nede düzgün bir kargoyla göndermiş,açık söylemeliyim çok sinir oldum.Hayır ucuz veya pahalı ne alıyorsak alalım sonuçta bunun bedelini karşılıyoruz biraz daha duyarlı olmak gerek.Pedalı denemedim hatta kutusunu dahi açmadım eminim çalışıyordur o konuda problemim yok fakat arkadaşın duyarsızlığı beni rahatsız etti.
Hayır kargoda düzgün değil gittim nerdeyse yok diyip döndürceklerdi biraz ısrar etmseydim,aradılar taradılar ellerindeymiş haberleri yok.Arkadaşa sordum "cumartesi sürat kargo ile gönderdim" dedi o kadar ne gönderici bilgisinden haberim var ne başka birşeyden.Baya uzattım fakat burası cehennem sıcağı gibi kargoya gidip gelmek benim için bir zulüm ve duyarsızlıkta üzerine tuzu biberi oluyor o yüzden ben arkadaşa başka arkadaşlarla yapacağı alışverişlerde daha dikkatli davranması için uyarıda bulunmak istedim.Kolay gelsin.
Level_-_3 adlı arkadaşla alışveriş yapmak üzere anlaştık, kocaeliden kalkıp sakaryaya cihazı denedim, anlaştık el sıkıştık, alışverişi yapmamıza dokuz saat kala pedalı başkasına sattım dedi, güvenilir bir satıcı değildir. dikkat ediniz.