Ben sana teşkkür ediyorum barış abi. Tüm iyi niyetin ve yaptığın yardımların için 🙂Kerem nickli arkadaşla fikir alışverişimiz oldu. kendisine teşekkür ediyorum 🙂
Ben sana teşkkür ediyorum barış abi. Tüm iyi niyetin ve yaptığın yardımların için 🙂Kerem nickli arkadaşla fikir alışverişimiz oldu. kendisine teşekkür ediyorum 🙂
hard-bira nickli Cenk arkadaşımızla son derece sorunsuz ve hızlı bir alışverişimiz oldu kendisine gösterdiği ilgi için çok teşekkür ederim. Sözüne güvenilir, ilgili ve iyi bir arkadaşımız her türlü alışverişinizi gözü kapalı yapabilirsiniz.
Forumdaki kullanıcı adı Babbazulla olan Burç Bey'den tuner pedalı aldım. Kendisi çok yardımcı oldu kargoda, paketlemeyi de çok güzel yapmış pedal sorunsuz bir şekilde 1 günde elime ulaştı. Tekrardan teşekkür ederim.
@end_of_beginningnickli doğuş arkadaşımla güzel bir alışveriş yaptık gönderdiği amfi bahsettiği gibi kendisine teşekkür ediyorum
mego1 nickli Ahmet ile EHX English Muff'n alış verişi gerçekleştirdik. Sözüne sadık bir arkadaş. Pedalını güle güle kullansın 🙂
forumdaki ilk alışverişimi "mego1" nickli arkadaşla yaptım. güzel bir alışverişti. gayet güvenilir ve seri bir arkadaş. tekrar teşekkür ediyorum kendisine.
Hakan abi çok sağol, 2. ele pek düşmeyen güzel bir pedala sayende tekrar kavuştum.
hackeiommi nickli Hakan beyden Mxr Gt-OD pedalını satın aldım. Kendisi kargoyu çok hızlı bir şekilde halletti. Teşekkür ediyorum kendisine 🙂
Özenç çok sağol, umarım sağ salim alabilmişsindir pickguardı.