teşekkürler yorumun için, iyi günlerde kullankayıtdışı nickli üyeden boss gt8 prosesör satın aldım. tam dediği gibi 0 kadar temiz bir ürün geldi, herkese tavsiye ederim.
Racoon nickli Metin Bey ile güzel bir gitar takası gerçekleştirdik. Kendisinin iş durumu ve yoğun seyahat temposu sebebiyle gitarı tüm güveni ile önce o gönderdi. Beni de kargolama için hiç sıkboğaz etmedi. Oldukça keyifli bir alışverişti. Anlayışlı, sabırlı, çözüm odaklı ve oldukça efendi birisi ile alışveriş yaptığım için şanslıyım. Çok rahat bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.
+++++plus plus plus benden🙂
Canımı çok sıkan biri oldu ama neyse yine yazmıyorum bana kalsın!Şu forumda keşke üyelein gerçek yaşı da yazsa !
Başkalarının da canı sıkılmasın. Bence tanıyalım bu yaşı başı tutmayanı.
Ben teşekkür ederim keyifli bir alışverişti.behicayhan dan geçen hafta telecaster sapı aldım, daha önce de decal alışverişimiz olmuştu. muhabbet etmek keyifliydi, ek olarak yaptığı güzellikleri de unutmayacağım. gayet güvenilir bir alışveriş yaptık. cuma günü de Alper den wilkinson manyetik ve neckplate vidası satın almak istedim. onca işinin arasında vakit ayırıp anında kargoladığı için müteşekkirim. teşekkür ederim.