Daha önce bu konuda bahsettiği gitarın satış başlığında cevap verdim ama arkadaş konuyu hala uzattığı için tekrar yazıyorum.Doyle35 adlı kullanıcıya ait gitarı satın alacaktım. Zor bela bir tanıdığımi bu arkadasın yanına gitmesi ıcin ikna ettim. Bu kullanıcı hic hareket etmeyecek gitarı 2 mt bile bir yere taşımayacak benim arkadasım taa bunun kartaldaki evine kadar gidip gitarı alacaktı. Saat 11:30 diye anlaştık. Arkadaşı oraya 11:30 civarlarında gitmesine rağmen, bu arkadas evden çıkmış ve arkadasa da ben evden çıktım alışverişi başka bir gün yapalım demiş. Bu olaylar esnasında bende bankada bekliyorum buna para yatırmak ıcin. Bizi orda yuzustu bıraktı ve be bir daha telefonlara cevap verdi ne de mesajlara. Allah belasını versin diyorum... Tavsiye etmiyorum...
Sana 2-3 tane soru soracağımDaha önce bu konuda bahsettiği gitarın satış başlığında cevap verdim ama arkadaş konuyu hala uzattığı için tekrar yazıyorum.
Şimdi olayın aslını yazayım;
Bahsettiği geçtiğimiz pazar günü kardeşim hastaneye yattı. Bu durumu arkadaşa da izah ettim. Aynı gün yani pazar günü (02/06/2013 tarihinde) arkadaşını göndereceğini söyledi, bende tamam dedim. Arkadaşı ile konuştum 11.30 da gelecem dedi. 20 dakika bekledim hala gelmedi. Ben evden çıktıktan sonra arkadaşı 11.50 de beni aradı. Bende çıkmış olduğumu artık bugün satış yapamayacağımı önümüzdeki günlerde satışı yapabileceğimizi söyledim. Kardeşimde ertesi gün yani pazartesi ameliyat oldu. Salı günü de taburcu oldu. Yanında refakatçi olarak sadece ben kaldım. Kardeşim taburcu olduktan sonra onu eve bıraktım ve eve salı günü öğlen saat 13.00 gibi yani 2 gün sonra döndüm. Bu ilanda da satılık olarak belirttiğim 59 Bassman i bir arkadaş soruyordu. Dün yine aradı. 59 Bassman'in ayrı başlık altında açtığım ilanda alacak arkadaşın evine kadar teslim edeceğimi taahhüt etmiştim. Fiyat konusunda anlaştık ve ben daha evime yeni girmeme rağmen 1 saat içinde hazırlanıp arabamla amfiyi alıp Maltepe'den 4. Levent'e önceden karalaştırdığımız yerde alışverişi sorunsuzca hallettik. Bugüne kadar bir sürü alışveriş yaptım aldım sattım ama böyle bir sorun yaşamadım. Bu arkadaş konuyu neden uzatır onuda anlamıyorum.. Birde bela okumuşsun...
Hocam sabah erkenden kalk, arkadaşını uyandır, taa maltepeye bu adamın evine kadar gönder ve tam kapısında sana evden çıktığını söylesin ve bu arada sen aileni ek ve bankaya para yatırmak için dışarı çık 40 dk orada bekle ve evden çıkmışmış alışverişi başka zaman yapacakmışmışız. Orda ben olsam tamam ama arkadaş bu. Senin için oraya gidiyor ve eli boş geri dönüyor. Sana sorayım kaç tane arkadaşın var senin böyle? Ya da kaç tanesi böyle bir durum karşısında küfretmez yani...
Ben de iletişim hızı ve netlik için teşekkür ederim. Kesinlikle güven problemi yaşamadan kısa sürede alışverişi gerçekleştirdik.devastator ile cok hızlı-düzgün bir gitar alışverişi yaptık. 2-3 mailleştik sonraki gün havale ve kargo. tekrar buradan da teşekkür ederim.