"Blink" e yaptığımız alış veriş için ilgi ve alakasından ötürü çok teşekkür ediyorum.Caanım Antalya'ma da selamlar.
seneye gelmeyi düşünüyorum hocam.. kısmet olursa ben de tanışmak isterim.. herşey gönlünce olsunHalil Hocam,bu haftaki yoğunluktan kargo jestine teşekkür etmeyi unuttum kusuruma bakma.Ben de mangırı hemen manyetiğe yatırdım,eh bu iş böyle dene dene bitmiyor namıssızlar🙂.Bodrum'a gelirsen tanışalım beklerim.Bende teşekkür ederim.
Gerçekten beni geren tek konu kargoyu sağlam bir şekilde gönderebilmektir ki böylesine kırılgan bir parçayı sağlamca gönderebildiğime sevindim. Hayırlı olsun. Çok teşekkürler.devastator nickli Selçuk arkadaşımdan pickguard satın aldım. Pickguardın kargoda kırılma olasılığını sıfıra indirecek önlemleri aldığı, ilgisi ve nezaketi için kendisine teşekkür ederim.
"Flames0000" nickli Gökhan arkadaşımıza kargoyla önce bir adet gitar yaklaşık bir hafta sonrada bir de amfi satmış bulunmaktayım. Kendisi gerçekten güvenilir, hoş sohbet ve beyefendi bir arkadaş. Satım süreçlerinin her ikisinde de göstermiş olduğu sabır ve iyi niyetli yaklaşım için kendisine buradan da teşekkür ediyorum. Ürünleri iyi günlerde kazasız belasız kullanması dileğiyle🙂
EmreGurbuz sayesinde gerçekten güzel bir amfiye kavuştum. Kendisi son derece iyi niyetli ve anlayışlı. Hatta hiç üşenmeyip 20 kiloluk amfiyi arabaya kadar taşımama yardım etti sağolsun. Sonuna kadar güvenebilirsiniz.