Şu anda satılığa çıkardığı , ESP RZK 1 Burnt signature gitarMusicman gitarı mı sattınız ona yoksa Gibson mu? Bana da bu iki gitarı önerip şark kurnazlığı peşinde koşmuştu.
Setup ımda tek eksik OD VE DİST pedallarıydı.. @hollyjo23 sayende onlarda tamamlandı şimdi tek eksiğim fender blues junior 🙂)Çok sağol dostum @Gariban_Kuyumcu . Umarım yaptığımz takastan memnun kalırsın. Bir de güven verme meselesi karşılıklı,karşımda samimi ve iyi niyetli biri olduğu zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Tekrar hayırlı olsun,güle güle kullan.
şimdi tek eksiğim fender blues junior 🙂)
Önerin için çok sağol dostum o konuyu hallettim.. Ve aldığım zaman apartmanda değil başka bir yerde çalacağım.. 😉Selamlar abi, telefonda konuşmuştuk seninle 🙂 Mesa Lonestarı satıştan çektim ben gerçi ama sen gücü yüksek diye vazgeçmiştin ozaman, eğer durum cidden öyleyse Blues Junior Lonestardan daha yüksek watt değerine sahip bir amfi haberin olsun 🙂 18 watt tahmin ediyorum Blues Junior ve attenuartor olmadan sabit, Lonestar ise 5-15 watt değerlerine sahip, istersen full power 30 watt. Dediğim gibi ben satmıyorum şu an yanlış anlama sakın, iyikide satmamışım 🙂 Ama göz önünde bulundur yani bana apartmandaki sorunlarından bahsetmiştin çünkü, Blues Junior çok güçlü bir amfidir küçük durduğuna bakma.