Bakin sevgili arkdasim bu arada telefondan yazdigim icin bazi harfleri kullanamiyorum neyse ben ilk kez alisveris yapmiyorum ve dikkat edersen insanlar benim degil senin haksiz oldugunu dusunuyor ayrica ogrenciyim ve ogrenimi mi calisarak tamamliyor esyalarimi oyle aliyor seviyesizligin canimi sikmaya basladi lutfen uzaklasalim ve insanlari rahatsiz etmeyelim eminim insanlar kimim hakli oldgunu gormuslerdir
İlk mesajdan beridir yazdıklarımı anlamıyorsun, ısrarlar anlatıyorum anlamak işine gelmiyor ya da..
ben haklı ya da haksız bir taraf arayışında değilim senin gibi.
İnsanların problemleri olur, bu doğaldır. Ama ilk önce kendi aralarında anlaşmaları gerekir. Ben senle konuşmak, sorunu çözümlemek istem , telefonla defalarca aradım. Anlaşma ve uzlaşmaya sen yanaşmadığın gibi, benim hakkımda karalama yazıları yazma cüretinde bulundun.
Problemini benle çözmeyi deneseydin emin ol bir yol bulur anlaşırdık. Kimsenin kalbi de kırılmazdı, burada bu kadar da kimse zaman harcamazdı.
Ama sen bu yolu seçtin, yaptığın yanlıştı. Bunun farkına hala varamadım, keşke varsaydın..
Madem bu yolu seçtin, bu yolu seçerken de benim hakkımda ileri geri konuştun o zaman kusura bakma ama bana da doğal olarak cevap hakkı doğuyor.
seviyesizligin canimi sikmaya basladi lutfen uzaklasalim ve insanlari rahatsiz etmeyelim
Seviyesiz bir davranış varsa, senin üslubundur. (Yazdıkların yukarıda mevcut) Benim hala iyi niyetli, açıklayıcı ve net olan yazılarıma karşı benlik duygunla yaklaştığın tutumundur seviyesiz davranışlar. Canın sıkılıyorsa, yazmayacaktın. Yazdıysanda canın sıkılmayacak. Bana doğan cevap hakkını kullanmakta senden daha serbest olduğumu hatırlatırım.
Çünkü amacın karalamaca! Kimseye haksız yere b*k atma hakkına sahip değilsin. Burada buna izin vermem.
burası şikayet platformudur kardeşim ben istediğimi yazma özgürlüğüne sahibim
seviyesizligin canimi sikmaya basladi lutfen uzaklasalim ve insanlari rahatsiz etmeyelim
Buranın amacının bu olduğunu söyleyen sensin. Bu kadar duyarlıydın madem insanları rahatsız etmeme adına, neden o zaman yaygaracı politika ile buraya kendi ağzından işledin olayları ? Kendi tanıdığın arkadaşlarına yorumlar yaptırdın.. ? Kendini haklı çıkarma yollarındaydın hep..
Bak ben kimseye dallandırmadım, kim ne yazarsa yazsın net olarak cevapladım tüm mesajları.
Bilmiyorum bu kadar yazıya zaman ayırıp okuyan olur mu ama olur da hepsini okuyan, gören biri zaten gerçe kanıya varacaktır, anlatmak istediğimi anlayacaktır. Benim tarafımdan birilerinin bir şeyler yazmış olması senin yaptığın gibi, birinin haklı ya da haksız çıkması umrumda olan kısım zaten değil. Ben kendimi net ifade ettim.
Bu kadar açıklamanın nedeni zaten dikkatli okuyan biri tarafından birkaç msj da anlaşılır.