Ben sadece evet yada hayır kafidir dedim. Suçluluk psikolojisi ile hareket eden sen olduğun için sayfa sayfa cevap yazıyorsun. 3 kişiydi 5 kişi oldu. Yazmaya devam edersen 15 kişi olacak alışveriş yapacak insan bulamayacaksın. Son kezHala burada olmamdan rahatsızsanız o zaman siz yazmayabilirsiniz, sizin benden daha çok vaktiniz olduğunu görüyorum bu arada.
İşime gelip gelmeme durumu zaten yok, gönderilen bir kargonun hesaplanırken yanışlık olabilme ihtimaline karşılık bir talepde bulundum ben.
Keyfi bir tutum sergilemedim. Satıcı telefonlarıma cevap verseydi, ya da konuşma esnasında en azından, sözümü kesmeden beni dinleyebilseydi , suratıma telefonu kapatmasaydı zaten bu konuda çözüme de ulaşabilirdik.
1. Kimsenin sana ucuz kargo göndermek gibi bir sorumluluğu yok
2. Kimse onca uğraştan sonra kargosunu geri almak zorunda kalınca senin telefonunu açıp uzlaşmaya çalışmak zorunda değil. Sen kargoyu reddederek zaten uzlaşma yolunu kapadın. O saatten sonra uzlaşma olmaz.
3. Kargoda çıkacak her türlü yanlışlık alıcı olarak seni bağlar. Kargo gelir, gidersin yeniden hesaplatırsın hata varsa düzeltirler. Bu satıcının işi değil.
4. Herkesin buraya gelip yaşadığı olumsuz durumu paylaşma hakkı vardır. Paylaşacak ki forum ahalisi kimin nasıl hareket ettiğini görecek. Bir dahaki alışverişini ona göre yapacak.
5.Uzun yazı yazmak seni haklı yapmaz. Bu bağırınca haklı çıkmayı beklemekle aynı şeydir.
6. Kısa cevap vermek karşı tarafın kaçtığı anlamına gelmez. Sana söyleyecek sözü kalmadığı anlamına gelir. Yani anlasaydın şimdiye kadar anlardın diyor.