@AykanKK ile takas yaptık. Aykan peynir ekmek gibi pedal satan adam zaten "kefilim" demeye gerek yok. Düzgün arkadaş...
Evinin adresini bilenlere tüyo: Paraları pedalların içinde saklıyo 🙂
@AykanKK gibi yalanci gormedim. Adam 2 hafta sonra oderim diyor, 3 gune oduyor. Hic tanimadigi adami evine misafir ediyor. Boyle ne idugu belirsiz adamla seve seve alis veris yaparim 😉
Adam bildiğin sözünde durmamış.
''2 hafta sonra öderim'' deyip 3 gün sonra ödeyerek bir mesaj vermek istemiş de olabilir.
Mego1 başınızdan bi olay mı geçti yoksa yukarıdaki durumdan ötürü mü söylediniz ?John alisveris yapmayacagim listesine gitmistir. Kesinlikle uzak durun.
Geçen gün @sin-pecado dan SH-6 manyetik aldım, hiçbir sorunu yoktu zaten kendisi tertemiz halde verdi bana. Oldukça ilgiliydi, birkaç sorum vardı hepsini uzun uzun cevapladı, ekstradan bilgi verdi. Güler yüzlü biri, çok memnun bıraktı. Buradan kendisine tekrardan teşekkür ederim.
🙂 ne kadar güzel betimlemeler bunlar böyle 🙂 klavyenize zeval gelmesin...@AykanKK ve @raccoon forumdaşlarımla alışveriş gerçekleştirdik ikisi de Soldano gibi volume düğmesi 10'a değil 11'e gidiyor 🙂 o kadar kral adamlar kinger than the king diyebileceğimiz şahıslar. @J-P kardeşimiz de böyle tabi. Bu adamlar var ya zırhla çekilmiş sumaklı soğanlı adana dürümdür, orkinos balıklı sushi'dir, gece yarısı açken içi dışı pis bir büfeden yenmiş hardallı sosislidir. Bu özelliklerini tarihe not düşmek istedim. Bu alışverişlerin yan getirisi olarak Edge Tremololu bir RG550 aldım şimdi onu modifiye ediyorum. Bülent Ersoy'un sahne kostümleri veya Sızıntı dergisi kapağındaki galaksiler gibi renklendirince resimlerini de paylaşacağım (pembe volume-tone knobu satan yer var mı bilen varsa yazsın). O gitar benim modifiye şahinim kadife kaplı BMW Z4'üm olacak beyler.
(pembe volume-tone knobu satan yer var mı bilen varsa yazsın).
@AykanKK ve @raccoon forumdaşlarımla alışveriş gerçekleştirdik ikisi de Soldano gibi volume düğmesi 10'a değil 11'e gidiyor 🙂 o kadar kral adamlar kinger than the king diyebileceğimiz şahıslar. @J-P kardeşimiz de böyle tabi. Bu adamlar var ya zırhla çekilmiş sumaklı soğanlı adana dürümdür, orkinos balıklı sushi'dir, gece yarısı açken içi dışı pis bir büfeden yenmiş hardallı sosislidir. Bu özelliklerini tarihe not düşmek istedim. Bu alışverişlerin yan getirisi olarak Edge Tremololu bir RG550 aldım şimdi onu modifiye ediyorum. Bülent Ersoy'un sahne kostümleri veya Sızıntı dergisi kapağındaki galaksiler gibi renklendirince resimlerini de paylaşacağım (pembe volume-tone knobu satan yer var mı bilen varsa yazsın). O gitar benim modifiye şahinim kadife kaplı BMW Z4'üm olacak beyler.
2.olay
line6m13 satisim vardı. 950tl lik aleti para ihtiyaci icin bu haftasonu na özel 700tl ye indirdim. mego1 nickli arkadaş c.tesi günü alabileceğini söyledi. dun akşam karşılıklı
görüşemedik.akabinde gelen telefonla para ihtiyacim sona erdi.bende satisi iptal etmek zorunda kaldım. gerçekten mahcup ve uzgun olduğumu belirttim. sonrası burdayiz
herkese iyi gunler
Kendisi de bu dediklerinden hiçbir eksiği olmayan hatta fazlası olan bir kişidir. İşte bu forumu böyle insanlar ile tanıştırdığı için çok seviyorum.@AykanKK ve @raccoon forumdaşlarımla alışveriş gerçekleştirdik ikisi de Soldano gibi volume düğmesi 10'a değil 11'e gidiyor 🙂 o kadar kral adamlar kinger than the king diyebileceğimiz şahıslar. @J-P kardeşimiz de böyle tabi. Bu adamlar var ya zırhla çekilmiş sumaklı soğanlı adana dürümdür, orkinos balıklı sushi'dir, gece yarısı açken içi dışı pis bir büfeden yenmiş hardallı sosislidir. Bu özelliklerini tarihe not düşmek istedim. Bu alışverişlerin yan getirisi olarak Edge Tremololu bir RG550 aldım şimdi onu modifiye ediyorum. Bülent Ersoy'un sahne kostümleri veya Sızıntı dergisi kapağındaki galaksiler gibi renklendirince resimlerini de paylaşacağım (pembe volume-tone knobu satan yer var mı bilen varsa yazsın). O gitar benim modifiye şahinim kadife kaplı BMW Z4'üm olacak beyler.