Bu sıralar zıvanadan çıkmam nediyle bir çok alışveriş yaptım şansıma da şeker gibi insanlara denk geldim e hal böyle olunca al sat dur durak bilmiyor tabi.. Buradan da kendilerine teşekkür ederim haklarını yemek istemem..
@duru_s90 çok teşekkürler tertemiz alışveriş
@aiyiadam sağolsun çok hızlı temiz dertsiz tasasız alışveriş teşekkürler kendisine
@2013 Kadirle çok iyi bir arkadaşlığım oldu almayı satmayı bırak süper bir insan kendisi çok teşekkür ederim kendisinede
@Oguz92 Oğuzla zaten maliye peşimize düşecek yakında sağolsun çok temiz bir insan kendisi
@CrimsonKing Lamba alışverişimiz oldu (siparişin aklımda burdan da hatırlatıyım) çok teşekkürler
@sevketkaplan Şevket beyle de tuner alışverişimiz oldu sağolsun güvendi hızlı bir şekilde alışverişimizi tamamladık teşekkür ederim kendisine
@dream lamba alışverişi yapmıştık sonrasında da hoş sohbetlerim oldu kendisine tekrar teşekkür ederim..
@ascetic Hüseyin in dürüstlüğü konusuna özellikle değinmek istiyorum olmayan alışverişlerimizde bile kargo paralarını karşılayıp beni mağdur etmedi olan alışverişlerimizde tertemiz geçti teşekkür ederim kendisine