Mustafa teşekkür ederim güzel sözlerin,değerli görüşlerin için,çalmanın dışında oyma,boya,cila,kablo,devre,pedalboard,hardcase,kabin kaplama,süsleme vs..bu tip işlerle uğraşmayıda severim.
Ekte Şakir kardeşimizin uygulamadan sonra olumlu görüşleriyle bana whatsapp'tan gönderdiği fotoğrafları ekliyorum ve bu fotolara göre yorum yapayım;
Ben yetenekli biri değilim,bu decal uygulamasını öğrenene kadar 2 strat sapı çöpe attım ve onlarca kez de başarısız denemeler yaptım. Bu nedenle Şakir'in ilk denemedeki sinir bozukluğunu çok iyi anlayabiliyor ve bu sarfettiği sözleri bu kızgınlığına bağlıyorum.Bu meretin cımbızı özel,kesimi özel,zımparası özel,suyunu almak için ped'i özel,koruma cilası özel,özel de özel....
Bu film, sticker gibi yapışmıyor,arkadaş yapıştırmada sırasında altına hava boşluğunu alamadığı için rijit yapışmamış,o beyaz parlayan yerler yapışmayan yerlerdir.Bunun nedeni kenar konturlarını makas ile kesmiş,tırtık tırtık görünüyor.Sap squier ya da ona benzer uzakdoğu sapı,bu saplardaki cilanın yüzeyi USA lere göre daha pürüzlüdür,yapışma alanını 800-1600 lük zımpara ile cam pürüzsüzlüğüne getirmek gerekir vs..vs...Tam yapışırsa ancak jiletle kazıyabilirsiniz yüzeyden.Bu bildiğimiz maket çıkartmalarıyla aynı materyal olan waterslide film kağıttır.Fender in signature headstocklarıyla da aynıdır.En son geçen sene Müzisyen Cenk Tevetoğlu'na vermiştim,telecaster'ına uygulayıp bana fotoğrafını attı,hatta bugün Şebnem'in yeni klip çekiminde kullanılacak bu tele demişti o zaman.
İşe dönmem lazım toparlayayım,kimseye kırgınlığım yok,benlik sorun yok,anlık sinirler olur arada unutalım gitsin.Hevesinizi kırmayın hemen,çekeceğiniz sıkıntıya iyi sonuç aldığınızda duyacağınız keyif değecektir. Tabi sevmek lazım bu tip işleri...Sevgiler saygılar.