Bugün @Kicaven-Trab den cort cr custom aldım almadan önce açtığım konuda elden almamı tavsiye ettikleri zaman hemen geliş gidiş masraflarımı karşılayabileceğini söyledi gitar konusunda da henüz elime ulaşmadı ama Ankarada bir tanıdığıma aldırttım aldığına göre gitar temizdir 🙂
Gitarı almaya gidemedim ama alan tanıdığımız davet etti Ankara ya bir kaç güne gider gitara kavuşurum ondan sonra anladığım kadarıyla düşüncelerimi belirtirim 🙂Bir kaç gün denedikten sonra açtığın başlıkta gitar hakkındaki düşüncelerini alalım o zaman 😉
eyvallah bende memnun oldum güle güle kullanın benim telefonumu şarj edemiyorum sıkıntı oldu o yüzden kapalı bilginiz olsun görüşmek üzere@J-P ile takasımız oldu
kendisinden Boss Re-1000 Rack Delay-Digitech Gsp1101 aldım,çok güzel paketlemiş sorunsuz bir alışveriş oldu teşekkürler.
@EMM Mert'ten potans ve switch aldım. Son derece efendi, sözünün eri bir arkadaş. Tekrar alışveriş yapmak dileğiyle.
Ben galiba 5 tane alışveriş yaptım, hem de 2-3 gün içinde.Ooo forumda alışveriş yapılmış çark dönüyor muydu yahu 😀