Hislerimiz düşüncelerimiz karşılıklı, muhabbet güzel, gitar güzel, ben de çok memnun oldum tanıştığımıza. 🙂@pcp41 yani Mert hocam ile 2 gün önce çok güzel bir gitar alışverişi gerçekleştirdik, kendisi beni evinde misafir etti, gitarları beraber denedik, sohpet ettik. Kendisi gerçekten çok güzel bir insanmış, daha önce tanışmadığıma üzüldüm. Alışverişin her aşaması benim için sorunsuzdu, umarım kendisi için de öyledir, teşekkürler!
Olumsuz referans olacağım forum üyelerine bir yenisini eklemek istiyorum. @Berkay Aşar
İlanlarım arasında 220₺ den satmakta olduğum EMG Manyetik Setine karşılık olarak arkadaşın 120₺ den sattığı Blackberry telefona talip oldum. Gayet güzel ve hızlı bir şekilde kargolaştık. Hatta arkadaş jest olması açısından hediye penalar ve tel sihirbazı göndermiş. Telefonu kargodan aldığımda sadece çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için açıp tuşlarını vs kontrol ettim. Bir sorun yoktu gibi. Aynı şekilde ürünü geri paketleyip valideme kullanması için kargoladım. Kargo aileme ulaştığında şunu öğrendim ki telefonda şebeke problemi mevcut, bu sebepten sim kartı tanımıyor. Arkadaş ile görüşüp ürünü iade alması konusunda görüştüğümde ummadığım bir tepki ile karşılaştım.
Bu kadar senedir beni tanıyan tanıyor. Herzaman efendiliğimi koruyarak aldatılsam bile taviz vermedim. Bu arkadaş ile yazışmalarımı, buradan yayınlayamadığım için, alışveriş yapmayı düşünen forum üyelerine whatsapptan gönderebilirim.
Bir yanlış anlaşma olmuştur...Bu olay ile ilgili sanırım bir bilgi eksikliği var.Ben @evrenozlu abi ile alışveriş yaptım, hem konuştuğumuz farkı hemde ürünü(manyetik) benden önce yolladı.Sıkıntısız elime geçti, manyetiğin bir vida girişi zedelenmişti hafif dokunduğumda elimde kaldı, büyük ihtimalle kargoda olduğunu düşünüyorum.Çok samimi ve net bi insan olduğunu söyleyebilirim.
Ahaha bayagi farkli bir alisveris oldu. sorunsuzdu benim icin de. Guvenle alisveris yapabilirsiniz.@ogulcaan 'dan boss slicer aldım. kargolama hızı, paketlemeye gösterdiği özen ve iletişim için teşekkür ederim ;~]
Hayırdır!..bir klasik olarak @nurialcho'nun adını yazıyorum buraya tekrar. sıkıntısız ve tertemiz aletler aldım yine. çok teşekkürler.
@burakmkeskin'e iki pedal aldık. benim pedal kotam dolalı oluyo abi biliyosun.Hayırdır!..
Ne aldın kardeşim? @CaglarS