sorun yok hocam teşekkür ederim , daha çok alışverişimiz olacak umarım iyi günler@gilgameshberk yine sorunsuz. hatta bu sefer ben sorunluydum. pickguarddaki çatlağı atladım.
çok teşekkür ederim.
Bunlar yeni çıktı, kargoda veriyorlar talebe göre. Güzel icat 🙂@lichking23 ile alılverişimiz oldu gayet iyi birisi ürünü efsane paketlemiş kabını atmaya kıyamadım 😀
87358 eklentisini görüntüle
zekice ve kapitalist 🙂biz sağlam taşıyamıyoruz siz alın bundan demeye getiriyorlar bilmeyenler için ptt ile kargo yaparsan en ufak boy kutu ücretsiz bu aradaBunlar yeni çıktı, kargoda veriyorlar talebe göre. Güzel icat 🙂
Asıl ben teşekkür ederim, umarım tekrar görüşürüz... 🙂@Nicovrobi ile şehirlerarası ses kartı ile amfi takas işlemi yaptık. Güzel sorunsuz bir alışveriş oldu. Teşekkür ederim....
Asil ben teşekkür ederim... Yine harika ve dostane ev sahipliği, sürekli güler yüz ve güzeller güzeli kediyi sevme fırsatı bulduğum icin 🙂flashback x4 @firatozeler 'e gitti, iyi günlerde kullansın...
bu ikinci alışverişimizdi, 100 üzerinden "yıldızlı 100" bir arkadaş, tekrar teşekkür ederim...
Bende almayı istiyordum. Güle güle kullanflashback x4 @firatozeler 'e gitti, iyi günlerde kullansın...
bu ikinci alışverişimizdi, 100 üzerinden "yıldızlı 100" bir arkadaş, tekrar teşekkür ederim...
Haydi inşallah!.. 🙂Okullarla birlikte alım - satım sezonu da açıldı sanki. Herkese hayırlı olsun. 👍
Hala nasil borc odeyecegimi dusunuyorum?Okullarla birlikte alım - satım sezonu da açıldı sanki. Herkese hayırlı olsun. 👍
Gayet iyi anlıyorum. 🙁Hala nasil borc odeyecegimi dusunuyorum?
+1Gayet iyi anlıyorum. 🙁