@ilhan80 'den tam bir sene önce bas gitar teslim almıştım,
@devastator'a iletmek üzere. Fiyatını vs hatırlamıyorum, ikinci el olarak iyi durumda sayılabilecek gitardı, fiyat konusunu bilemiyorum. Kadıköy'den uzakta olduğum için sağolsun iş çıkışı metroya atlamış, teslim etmişti.
@onurkaraa'dan 20 Ocak'ta Laney Cub12R aldım. Sorunsuz şekilde alışverişi yaptık.
Amfi'yi başkasına aldırmıştım, yeni elime geçti. 2 haftalık çok da yoğun olmayan kullanım için diyebilirim ki kendisinin de söylediği gibi bir herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım.
2 tane de 1-2 sene önce tamamlayamadığım var, bunları da ekleyim.
Mesajlar silindiği için ismini bulamadığım(ki önemli değil) birinden grover burgu için mesaj atmıştım. Sonra delik ölçülerine bakıp yeniden delik açmam gerektiği ve bu burgular için delik açmaya değmeyeceğinden(schaller falan olsa headstocku bile kırarım) almaktan vazgeçmiştim. Sağolsun bir şey demedi ama sonrasında biraz ayıp ettiğimi düşündüm. Herhalde almak için karar vermekte biraz acele ettim.
Bunu kişiye feedback vermek için değil, olay örnek olsun diye yazıyorum. Kesinlikle sorunlu ürün sattığı için değil, fazlaca kuşkulandırdığı için ismini vermeyeceğim.
Bir kullanıcıya o zamanlar da ucuz da olmayan bir ekipman için mesaj attım. Farklı bir şehirde olduğu için birisiyle aldırmak istedim ama olmadı. Sonra farkını da benim ödeyeceğim şekilde GET ilanı istedim fakat satıcı ısrarla nakit istedi. Sonra kabul eder gibi oldu ve ertesi gün üsteleyince GET'in nasıl açıldığını bilmediğini, çalıştığı yerel yerin ismini verip tanınırlığı üzerinden güvenebileceğimi, parayı yollamamı sonrasında ürünü göndereceğini söyledi.
Ben de tabi "benim çalıştığım yer daha tanınır, sen yolla beğenirsem paranı veririm" demem gerekirken, "oldu o zaman teşekkürler" deyip uzaklaştım. Beni ciddi anlamda kuşkulandırdı. Umarım alan kişi olduysa fazla sıkıntı yaratmamıştır veya yanılmışımdır.
Kişiden, üründen emin değilseniz ve deneme şansınız yoksa GET'de ısrar edin.