@republicofrockers 'dan Ms Pozitron Shakti Twin aldıydım. Elime sorunsuz bir şekilde geldi. Gayet memnunum.
Güveniniz ve yorumunuz için ayrı ayrı teşekkür ederim, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.Yasin Bey'den (@novadore ) HX Effects'i teslim aldım bugün. Sorunsuz bir alışveriş yaptık, teşekkür ediyorum kendisine.
Öncelikle güvenin ve yorumun için ben teşekkür ederim, güzel günlerde kullanman dileğiyle..@novadore Yasin Almanya' dan iki tane lunchbox amfi getirdi bana, bugün teslim aldım. Bu ilk alışverişimdi ve çok memnun kaldım. Problemsiz iletişim kurabileceğiniz düzgün birisi. Memleket ekonomisi, döviz kurları izin verir ise daha çok alışverişimiz olur kanaatindeyim.... Teşekkürler Yasin.
Ne demek hocam, daha nice alışverişlerimiz olsunHızlı havale ve sorunsuz alışveriş için @thelonerofmars teşekkürler.
Aykut Bey asıl ben size teşekkür ederim, güveniniz ve sabrınız için, güzel günlerde çalmanız dileğiyle. Sizinle ileride alışveriş yapacaklara şimdiden içiniz rahat olsun derim. Saygılar.Yasin Bey'den (@novadore) kafa amfiyi bugün teslim aldım. Kendisine teşekkür ediyorum. Sorunsuz bir alışveriş yaptık.
Ben teşekkür ederim güveniniz için, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle..@novadore yasin bey bana almanyadan ses kartı ve mikrofon getirdi. Sorunsuz ve sağlıklı iletişim kurabileceğiniz harika biri. Çok teşekkürler herşey için.
Ben de teşekkür ederim iyi günlerde kullanın 🙂@CAJEMIR ‘den boss bd-2 aldım. Ürün kozmetik ve teknik açıdan kusursuzdu. Güveni ve ilgisi için çok teşekkür ederim. 🙂