Esp Ltd Alexi-600 GreenyNe sattın? Merak ettik bak.
@bodominheaven gitarını göstere bekleriz 👏
Esp Ltd Alexi-600 GreenyNe sattın? Merak ettik bak.
@bodominheaven gitarını göstere bekleriz 👏
Hayırlı olsun. Foto isterukkk 🤟Esp Ltd Alexi-600 Greeny
@yucelyilmaz'dan Epiphone Masterbilt DR500MCE aldım. Alışveriş sürecinde oldukça yardımcı olduğu için kendisine çok teşekkür ederim 🙏 Güvenerek alışveriş yapabileceğiniz bir arkadaşımız 👍
Güle güle kullanın ben de takip ediyorum bu modeli, bu hafta alıyordum sanırım siz almamış olsaydınız 😀@yucelyilmaz'dan Epiphone Masterbilt DR500MCE aldım. Alışveriş sürecinde oldukça yardımcı olduğu için kendisine çok teşekkür ederim 🙏 Güvenerek alışveriş yapabileceğiniz bir arkadaşımız 👍
Sanırım öyle oldu. Ben de çok büyük bir istek ve merakla aldım. Bakalım elime geçince neler vaad edecek bana 😊Güle güle kullanın ben de takip ediyorum bu modeli, bu hafta alıyordum sanırım siz almamış olsaydınız 😀
Rica ederim kardeşim ne demek. Yolun düşünce atölyeye beklerim her zaman 🙂@Dragonchaser Emre abi ile güzel bir alışverişimiz oldu kendisine buradan sevgilerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum.
@U.y.celik'ten lambalı amfi aldım. Güvenilir bir arkadaşımızdır. Şehirlerarası kargodaki desteği ve itinalı paketleme için ayrıca teşekkür ederim kendisine
Rıfat abi yoğundur, arayıp kısa keseceksin öyle bakar 🙂 yazmayı pek sevmez işini çok iyi ve temiz yapar.Gitarparca.com mail veye mesajlara cevap vermiyor
Hatırlatma yapın bazen yoğun oluyorlar. Düzgün esnaflar yardımcı olurlar.Gitarparca.com mail veye mesajlara cevap vermiyor
Ben teşekkür ediyorum. Güzel günlerde kullan abi 😍@Gezginluthier Buğracan kardeşime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum onun sayesinde dün 2 gitara daha kavuştum. Kendisi ile yaptığım 3. gitar alışverişi. Daha önce LTD EC-1000 almıştım ve ondan da memnun kaldım.
Ayrıca Fender Telecaster Player almaya gidip Squier Classic Vibe 50' S Telecaster ile döndüm. Bu kadar iyi olacağını tahmin edemezdim, hakikaten dedikleri kadar farklı ve iyi bir gitar.
Teşekkürler.
ne demek.. keyifle, IK uğraştırdı ama çözüldü neyse ki@solitude71 dan Tonex pedal aldım. Paketleme, ilgi alakanın güzelliği yanında kargo ücretini de üstlenmesi çok nadir rastladığım bir jestti. Bunların üstüne Cihazın lisans devri için de 3 gün uğraştı sağolsun, araba satsa bu kadar uğraştırmaz sanırım. Çok teşekkür ederim.