Gerçekten iyi niyetliyseniz "Bunun dışında söyledikleri doğrudur" demeyin lütfen. Benim diğer söylediklerim yanlış değil, dilerseniz kişisel bilgileri silip konuşmaları ekleyeyim, atladığınız önemli kısımlar var. Kötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum ancak belki yapıyor olduğunuzun farkında değilsiniz.Bahsedilen 2 gün boyunca ;
Cuma günü, bana telefon açıldı ve telefona cevap veremediğim için mesaj yolu ile özür dileyip yarın tekrar haberleşebileceğimizi söyledim.
Cumartesi günü, beklenmedik bir sebep dolayısı ile satıştan vazgeçtim.
Yani 2 kere görüşme oldu ve sabah akşam sürekli oyalama giibi bir durum söz konusu olmadı.
Bunun dışında söyledikleri doğrudur.
Beklenmedik bir sebep ile satışı iptal etmek durumunda kaldım.
Bundan dolayı @printemps den özür dilerim.
Bu haliyle bana yalancı demiş oluyorsunuz. Bunu yapmayın.
Düzenleme:
Israr etmeme rağmen konuşmaları eklemek için izin alamadım. Arkadaşın kişisel durumlarına saygı duyuyorum ve onlara değinmeden kendi ağzımdan anlatacağım:
Arkadaş 1 haftadan uzun bir süredir ürünü almayı düşündüğümü biliyor. Kendisine Cuma günü saat 15 gibi mesaj atarak almaya uygun olduğumu söyleyip telefon numaramı verdim. Kısa sürede Whatsapp üzerinden iletişime geçti. Kendisine denk getirebilirsek aynı günün akşamı buluşup alabileceğimi, saat 18 gibi arayıp konuşmak istediğimi söyledim, olur tabi dedi.
Saat 18'de aradım ancak telefona cevap vermedi. İlerleyen saatlerde hala geri dönüş olmayınca kendisine yazarak durumu hatırlattım. Bir bahane sunup özürler diledi, ertesi gün gün içerisinde konuşmak için tekrar sözleştik.
Ertesi gün saat 14 civarı kendisinden hala ses çıkmayınca ben onu aradım, cevap vermedi. Kendisine yazarak gördüğünde geri dönüş yapmasını söyledim, görmesine rağmen saatlerce cevap alamadım. Akşam saatlerinde bana yazarak iletişime geçti ve iletişimsizliğine başka bir bahane sundu. Ardından da başka bir bahane sunarak ürünü satmayacağını belirtti.
Arkadaş ile alakalı "2 gün boyunca sabah akşam telefonda oyalama" tanımım bu deneyimden geliyor. Merak eden olursa iletişimsizliğine verdiği bahanelerin doğasında acil bir durum yok, gayet sıradan bahaneler.
Son düzenleme: