İİşallah, zaten smart gate de gözüm kaldı 😆
Rica ederim. Hayırlı olsun, güle güle kullan.wild_child demiş ki:cavernosum arkadaştan amfi aldım. eskişehirden ankaraya güzel bir seyahat geçirdi amfi. arkadaş öyle paketlemiş ki 10 dakika harcadım açmak için. kimbilir o ne kadar zaman harcadı paketlerken. kargoyu ucuza getirebilmek için baya koşturdu sağolsun. kendisi son derece güvenilir biri. benim hiçbir kaygım olmadı başından beri ve amfi tertemiz geçti elime. teşekkürler.
GIRNATA demiş ki:masterofpuppetsasd'tan söylediğinden de temiz manyetik seti ve tremolo aldım. Forumu takip edeceğini ve alışverişlerde bulunacağını düşünerek buradan kendisi için olumlu referans veriyorum, kendisine güvenmemenizi gerektirecek bir durumu yoktur, sözünün eri ve anlayışlı birisidir.
GIRNATA demiş ki:masterofpuppetsasd umarım cevap verebilir bu duruma :? Bu arada bahsi geçen tatile gidecek arkadaşla bu gün görüşmüştüm sanırım (satılık ilanı olan hohner flying-V'nin sahibi). Ortada tatile giden biri var orası kesin.
Şunu da ekliyeyim; masterofpuppetsasd seymour duncan jb ve jazz manyetik setini 175ytl'ye hemen satabilecekken bir ihtimal satın alabeceğimi, kesin birşey söyleyemeyeceğimi belirtmeme rağmen benim için 4 gün boyunca elinde tuttu.