Y_J_M (Volkan Kayhan)'dan Behringer Gdi21 Pedal aldım.. volkanla daha önce hiç alışverişim olmamıştı ama iyi bir arkadaşlığım sohbetim vardı..
alışverişten olan memnuniyetim ile memnuniyetsizliklerimi beni rahatsız eden konuları aşağıda yazacağım, ve bu alışverişim kendisiyle ilk ve son olacak...
1- memnun olduğum konu ilanı ilk verdiği gün, alete talip olduğumu kendisine bildirdim saolsun benim için 3-5 gün ayırdı.. (tabi bu arada alete başka talip oldumu bilemiyeceğim)
2- dün kendisine eft yaptım. ve işlemin onaylandığı yazıyı gönderdim kendisine dekontunuda göndereceğimi söyledim. ama akşam saat 15:30'u geçtiği için eft sabah ilk mesai saati başında yattıgından dekont vermedi.. ve kendiside bu durumu biliyor. aleti kargoya verdi.. kargoya vermeden önce lütfen güzel paketle dedim.. ki geçmişte güzel sohbetimiz arkadaşlığımız var. bana verdiği ters cevap BANA KARGO PAKETLEMEYİ ÖÐRETME dedi.. ve kendisine güvendim. kargo az önce elime geçti.. kargo poşetinin içindenn bir adet ezikk kutu.. köşede bi parça havalı poşet. ve bir tane çıplak behringer gdi21 çıktı.. arkadaş zahmet ediptee kücücük bir bant parçası bile yapıştırmamış.. bütün herşey poşetin içinde dağılmış. umarım alette sorun çıkmaz.
3- Dün arkadaş bana 2-3 kez sordu paranın ne zaman geleceğini. ve ben yarın sabah erken saatlerde engeç mesai saatinden 1-2 saat sonra paranın geleceğini.. bankada bir aksilik çıkarsa sabah erkenden kendisini arayıp parayı acil yatırttıracağımı söyledim. (eft saat 15:30 dan sonra yapılırsa ertesi günün sabahı hesaplara geçiyor ben eft yi yapınca para hesabımdan kesildi sonuçta) bunu kendisi onayladı.. sabah kaltım ve e-maillerime baktım.. size gönderdiği e-mailleri tarih ve saatleri ile aynen kopyalıyorum.
From : volkan kayhan <
[email protected]>
Sent : Wednesday, July 5, 2006 5:58 AM
To :
[email protected]
Subject : bekliyorum
| | | Inbox
havale mi eft mi ne yaptıysan gelmemiş,bugün parayı hesabımda gormek istiyorum anlaşıldı mı????
(Arkadaş bu maili saate gördüğünüz gibi gece 5:58 de yazmış.. kendisi banka mesaisi açılmadan paranın gelmeyeceğinide biliyor.. ve bu nasıl bir tavırdır emir verir gibi nasıl bir hitaptır anlamış değişim maili gördüğümde şok oldum. tanımadığım birisi bunu yapsa zoruma gitmez ama .. arkadaşım sohbetim olan sürekli konuştuğum birisi bana güvenemeyip böyle bir maili yazıyorsa söyleyecek birşey yok. ve sabah 8:29 da tekrar bir mail daha göndermiş tamamdır para geldi diye. eft işlemi erken bile yapılmış.. zaten paranın sabah 9-10 arası geleceğini biliyorduk..)
sonuç olarak böyle bi mail böyle cevaplar ve bana kargolamayı öğretme dedikten sonra samimi bir arkadaşı olana böyle bir paketle malzeme gönderilebiliyorsa ben başka alışveriş yapmak istemiyorum kendisiyle. Yaptığım bunca alışveriş sonunda memnun kalmadığım tek alışveriş budur. Herkese iyi satışlar..