gogostar demiş ki:cakewalker (Tolgacan) kendisinden istediğim gitar parçalarını karşılıksız olarak, tüm yoğunluğuna ve şartlara rağmen maddi karşılığı olmadan gönderdi. İstediğim parçalar vida-plastik burgu halkası vs gibi ufak parçalardı. Tüm parçaları hem kilitli oşete koymuş hem de kilit üzerinden bantlamış... Kendisine sizlerin önünde de teşekkür ediyorum... Çok çok iyi bir insanmış... Üzmeyin kendisini sakın...
Vine_Inlay demiş ki:bu arada kerremm,holy_bastard,retlokisnon hepsi çok iyi arkadaşlarımdır,gözüm kapalı kefil olurum her yaptıkları işe..
azrael_667 demiş ki:merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.burda heartbreakid adlı arkadaşla tanıştım.ve onun esp devil girl gitarını aldım.bu hayatımın en güzel alışverişi idi.beni çok güzel ağırladı.gezdik eğlendik.sonra ayrıldık.ona çok teşekkür ediyorum.beklediğimden de iyi bir insan çıktı. 😉
Hellhound demiş ki:azrael_667 demiş ki:merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.burda heartbreakid adlı arkadaşla tanıştım.ve onun esp devil girl gitarını aldım.bu hayatımın en güzel alışverişi idi.beni çok güzel ağırladı.gezdik eğlendik.sonra ayrıldık.ona çok teşekkür ediyorum.beklediğimden de iyi bir insan çıktı. 😉
Bu mesajı atmasaydın yine de buralarda barınma şansın vardı, takip ediyordum hareketlerini ama bu kadar yalancılık, hilekarlık çok fazla.
Sitede alışveriş eden herkes bilsin ki revengeoftheoredator(siteden atıldı), heartbreakid ve azrael_667 aynı kişi.Sattığı tüm mallardan da şüphe duyuyorum.Hatta bana gelen bir özel mesajı buraya yapıştırayım.
Kimden: mp3calar
Kime: Hellhound
Tarih: Çrş 28.06.2006 3:39
Konu: SLM
SLM DAHA ONCE ESP GITAR ILANIYLA BENI VE BIR ARKADASIMI DOLANDIRMAYA CALISAN KISI-AYNI GITARI 2 KISIYE SATMIS TIR!-SU AN YINE SITEDE VE KENDINE YENI AVLAR ARIYOR NIKI heartbreakid OLAN BU KISININ ILANINI LUTFEN YASAKLAYINIZ BIRILERININ DAHA CANI YANMADAN ...TESEKKURLER
Yukardaki alıntı yaptığım mesaj da şahsın kişiliğini ortaya koymakta.Siteden atsak dahi geri geleceğine eminim ama şunun garantisini veririm ki ben buralarda olduğum sürece burada alım satım yapması imkansıza yakın.
Buyrun kullandığı msn adresleri de bunlar;
[email protected]
[email protected]
Uzun süren bir takipten sonra bu mesajı yazdım.Forumdan yararlanan tüm arkadaşları bu konuda uyarmayı bir görev biliyorum.Turkrock'ta yaşanmasını istemediğim bir durumdu.Herkesi dikkatli olması konusunda tekrar uyarıyorum.
sanada kolay gelsin.herkes kendi işine baksın bundan sonra bu konu hakkında daha fazla şey duymak istemiyorum