mfatih1 demiş ki:tobidyoufarewell nickli arkadaşın behringer anifisini satın almak istemiştim ama gereksiz bir çıkışta bulundu bana "ben bu anfiyi herkese satmak zorunda değilim" gibisinden bazı şeyler söyledi sanıyorum ptt den ödemeli gönder ikimizde güven sorunu yaşamayalım dediğimden böyle şeyler söyledi ama neticede ben bi şeyler alabilmek için gerekli olan parayı 6 ay gibi bir sürede toparlamışsam böyle bir şey istemem gayet normal ayrıca güven meselesi herkese satmam demek direk sen sahtekarsın gibi bir anlama gelir bana göre herşeysen önce birbirmize saygılı olalım ukalalığın alemi yok...
bence gereksiz bir tartışma başlatmanın alemi yok. alınganlık yapılan noktayı başından beri takip ediyorum ve bir insana güven duymamak onu sahtekar yerine koymak değildir. bu gibi bir kelimeyi ilan sahibi sarfetmemişken senin sarfederek bu boyutta alınganlık ve tepki ile karşılaman da yarası olan gocunur lafını beraberinde getirebilir ki sesizlik (sükunet) altındır lafının da doğruluk derecesi ortaya çıkar. bu konuda herhangi başka bir mesaj gelmemesi rica olunur ve bu konuyu gereksiz yere uzatmanın da zaten kimseye bir getirisi olmayacaktır.
saygılar...