DreamofStyks demiş ki:Racsen senden de özür diliyorum, yüzyüze tanışıklığımız olduğu için biraz opisyon tanıyabilceğini düşündüm en son konuştuğumuzda evde tel kopunca elixir takım almak zorunda kaldım birtane 30 milyona tam onu hallettim derken en son sahnede potansım bozuldu dönmüyo şu anda hiçbişekilde.Şimdi birde onun için 25ytl verdim son dakikada.
Bir başkası olsaydı 2 hafta programa çıkmazdım telsiz veya potanssız beklerdim ama senin anlayışla karşılayabilceğini aynı şehirden oldumuzu ve yüzyüze tanışıklığımız olduğunu ve hatta aynı mekanlarda oldumuzu bildiğim için anlayışla karşılayabilceğini düşündüm ki zaten öyle yapıyorsun.Teşekkür ederim.
chinomoreno demiş ki:YIELD bana çalışmyan bir bilgisayar parçası sattı bi kaç ayrı bilgisayarda ve işletim sisteminde denmeme rağmen çalışmadı. geri vermek istediği söylediğimde bunun benim problemim olduğunu ikinci elde böyle riskleri düşünmem gerektiğini yani açık açık; KAZIKLANDIN demeye getirdi
moderatörlerden arkadaşın IP Adresini istiyorum zaten email ı telefon numarası ve adı var ama polise bildirceğim için IP de gerekli. dikkatli olun bu emrah adlı kişiyle alış veriş yapmanızı önermiyorum, hiç nickinin altında ok mesajı var eski kullanıcı diye güvenilir olduğunu sanmayın
yield demiş ki:Moderatör ''hellhound'' a da teşekkür ediyorum , ben hiç takmayıp ''ne yaparsan yap'' diyecekken bana ''cihazı geri al dene'' tavsiyesi verip beni sakinleştirdiği için.
opium03 demiş ki:Drb den aldıgım strat dan cok menunum cok tessekkur ederım mehmet abi met ettıdıgın kadar var caldıkca anlıyorum seni=)
peng demiş ki:Vine_Inlay den pedal aldım. gayet sorunsuz ve cabuk bir alısveris oldu. gercekten iyi bir satıcı. kendisine tesekkur ederim. hatta iki tanede pena yollamıs. 🙂