Re: kutu2
chinomoreno demiş ki:
ben buralara bakmazken baya bir muhabbet geçmiş. bu yazının çoğunda abartılar kullanılmış (yalan demek istemiyorum ağar olur çünkü o nedenle abartı)
msn konusunda: evet doğrudur msn den bir süre kendisine ulaşamadım, kimse 24 saat online olmak zorunda değil ama onlineken mesaj atıldığında cevap verilmesi adettndir
Özel mesaj: arkadaşın yolladığını söylediği "1 adet" mesaj bana ulaşmadı msn den de kendisiyle irtibat kuramadığım için verdiği bir ilana özelden mesaj atmasını istediğimi belirttim. bunuda normal diye düşünüyorum
iki tane cep numaraı varmış, bende bir tanesi var diğeri o nedenle bana bi fayda sağlamadı
çamur at izi kalsın gibi bir niyetim yoktur gerçek olayların benim aklımda oluşturduğu izlenimi yazdım
sonuca gelirsek SATILAN ALETİN KABLOSU ONA AİT BİR EKİPMANDIR, VE BUNUN BOZUK OLMASI ALETİN ÇALIŞMASINI ENGELLEDİÐİ İÇİN ALETE TE BOZUK DENMESİ DOÐRUDUR. bunu inkar etmek ayıp olur.
olay iade almayacağında ısrar etmesi benimde haklı olarak kafamda bir sürü soru işareti oluşturdu. ben haklı olduğumu düşünüyorum hala isteyen yorum yapabilir.
bana aletin şuan çalıştığını söylüyor arkadaş ama bunu görene kadar inanmayacağım. eğer geri geldiğinde çalışıyorsa özür de dilerim ben bundan utanmam.
-Eğer ben cihazın çalışıp çalışmadığını anlamanı sağlayacak uyarılarda bulunduğum halde buna kulak asmayıp ''salak değilim her şeyi denedim'' dersen bu yaptığın ukalalıktır ve buna karşılık adımı verip bu şahısla alış veriş yapmayın diyorsan ben bu konuya başka yorum yapmayayım .
-msn de açıkça yazıyor'' hemen cevaplayamazsam bozulmayın'' diye bunu okuyabildiğini sanıyorum ama anlayamadığını düşünüyorum , bu yazı seninle alış-veriş yapmadan öncede yazılıydı, yani sen her müsait olduğunda bende olmak zorunda değilim bunu 1 aydır anlatamıyorum.
-1 adet turkcell ve 1 adet avea numaram var , tr numaramdan sana 2-3 kere mesaj gönderdim, bir zahmet not alsaydın, yada ulaşmaya çabalayıp ulaşamadığında avea ya sms gönderseydin çok rahat ulaşabilirdin.
-ben satıp geri çekilen bir insan değilim, driverlarında sorun var dediğinde cd leri kargolayıp gönderdiysem bunu da anlaman gerekirdi, beni terslemek yerine dediğim kontrolleri yapsaydın boşuna cd yerine kablo gönderir ve gecikme için özür dilerdim ama ısrarla benim ilgilenmediğimi söylüyorsun hala , bunu da anlayamadığın için yaptığını düşünüyorum.
-ilk defa bir alış-veriş te sorun yaşadım, işimden fırsat buldukça da ilgilendim. Bende aldığım ürünlerde sorun yaşadım, gittim sevise pil takılan aparatta lehim kopmuş,verdim 5 ytl yaptırdım. Bu adamla alış-veriş yapmayın diye cıngar çıkarmadım. Bu yaptığın şey sana ısrarla bir şeyler anlatmaya çalışan insanı dinlemeyip ortalıkta bağırmak çamur atmaya böyle dönüşür. Benim genel yapım ortamı geren değil sakinleştirmeye çalışan bir içeriğe sahiptir , senden başka aksini iddia edecek biri olduğunu da zannetmiyorum.
-gönderdiğim mesajları alamadığını söyleyen bir tek sen varsın , 1 yada 5 buda ilginç geldi bana , gitti onayı aldığım halde bir mesaj nasıl ulaşmaz ben anlamadım herneyse.
-bana ismini verdiğin kullanıcıya dün haber gönderdim, gerisi ona kalmış.
-Sana ö.m ile de söylemiştim; biri sana ısrarla bir şey söylemek istiyorsa ona '' sen sorunlusun'' demek yerine bir kulak verde dinle , belki bir şeyler anlatmaya çalışıyordur, ayrıca bir cihazın kablosu sorunlu diye cihaz bozuk demek değildir , bir pedal bir ara jack alsan, jack bozuk çıksa pedal bozuk diye iade etmeye kalkarsan sana bir yerleriyle gülerler , ama kabloda mı cihazdamı sorun var önce anlayabilecek mantığa sahip olmak gerekir. Beni dinleseydin anlayacaktın.
Abartı değil tepki denir bunlara.
Kendikendine kavga edip benimde vaktimi aldın , özür mözür dileme, şu işi bitirelim yollarımıza gidelim artık.