wild_child nickli arkadaşımızla güzel bir alışverişimiz oldu sağlam bir arkadaş sağolsun.
Sözüne güvenilir adam 🙂
Sözüne güvenilir adam 🙂
teşekkürler abi arka sayfada yazmıştım ben de. reversehead de çok sağlam bir arkadaş. ayırtıp haber vermeyen insanlardan değil. aynen konuştuğumuz gün ve saatte sorunsuz bir şekilde yaptık alışverişi. güven konusunda hiç sıkıntı çekmeyeceğiniz biri.reversehead demiş ki:wild_child nickli arkadaşımızla güzel bir alışverişimiz oldu sağlam bir arkadaş sağolsun.
Sözüne güvenilir adam 🙂
pennywiseq2 demiş ki:Geçtiğimiz pazar günü Chinomoreno nickli arkadaştan bir bas gitar aldım,saolsn cok yardımcı oldu gereken kolaylıgı sagladı. Bu arkadastan güvenli alışveriş yapabilirsiniz,şahsen ben çok memnun kaldım...
cavo demiş ki:merhabalar başımdan geçen çirkin bir olayı burada anlatmayı bir borç bilirim.çünkü eline iki kuruş fazla geçsin diye karsısındakini üzen sinirini bozan insanlar var aramızda.Forumda dışarından bakınca gayet düzgün insanlar olarak gelebilirler fakat kesinlikle öyle değil.ben bu forumda 10 larca alım satım yapmıs biriyim.bugune kadar.Fakat bu ORAMİRAL kadar dürüst olmayan adama rastlamadım.
öncelikle kavramları bir konusalım e ne olduğunu anlamya çalışalım.
"kozmetik yada işlevsel bir sorunu yoktur" .Bu cümleyi kullanıyorsanız bu aleti kullanırken benim hiç problem yaşamayacağım , işlevini sıfırı ile tamamen aynı şekilde yerine getiren bir alet olduğunu belirtyorsunuz.Parçası eksik bir aleti bu kategoriye sokan insanın aklından ve iyi niyetinden şüphe ederim.Hatta olmadığını düşünürüm.Gelelim olaya.
Geçen gece ORAMİRAL nickli arkadaşın açtığı ilanı görür görmez wah a ihtiyacım olduğu için ve bendeki para bu ucuzlukta bir wah ı almaya yettiği için arkadaşla irtibata geçtim.İlanda kozmetik yada işlevsel sorunu yok diyordu sevgili ORAMİRAL.Eyvallah dedim hesap bumarasını istedim cepten mesaj olarak cevap geldi 1 2 dakika içinde.Parayı 5 dakika içinde eft yaparak hesabına yolladım.Sabah parayı kontrol edip bana kargolayacağını söyledi.Bir sonraki arkadaş mesaj atmıs kargoya verdiğini belirtmiş.Hala oldukça kibar.Bende ne kadar şaslıyım sapasağlam crybaby i ucuz fiyata alacağım tam parasız dönemimde diyerek seviniyorum tabi bu arada.Gece yarın gelecek olan crybaby i düşünerek yattım.Ertesi gün kapıyı çaldı kargo.açtım 7 ytl kargo ücretini ödedim ve 107 ytl ye kullanabileceğim temiz bir crybaby im oldu diye açıkcası sevinçliydim.kutuyu açtım görüntüde sorun yok.Açıkçası switch kısmına bakmamıstım.Kullanmak için amfiden girdim aleti.wah ı sona dayar dayamaz otomatikman kapanıyor alet.Daha önceden wah kullanmamıs olsam bende diyeceğim sorun ama aleti kapatmadan kullanmak için akrobat olmak lazım.Mümkün değil düzgün şekilde kullanmak.
Canım çok sıkıldı doğal olarak.107 ytl verip işime yaramayan bir alet almıştım.107 ytl yi boşa verecek kadar zengin değilim sonuçta.Daha sonra ORAMİRAL e mesaj attım cep telefonundan.Fakat cevap gelmedi.Gece 11 30 a kadar bekledim.cevap gelmeyince insan sinir oluyor doğal olarak.
Bende forumdan mesaj attım kendisine.3 kuruş için yaptığına bak.ayıp değilmi şeklinde.
Bana gelen cevap "8 aylık cocuğu yeni uyuttum, işten yeni geldim , sen 3 kuruşluk adamsın"
Arkadaş aklı sıra kavga ortamı olusturup yaptığı terbiyesizliği örtmeye calısıyor.
Ortam sakinleşsin diye kendisinden nezaket adına özür diledim ve hesap numaramı verdim.kendisinden paramı geri yollamasını istedim.Elindeki para ahlı para , haram para dedim.Gerçekten tüm içtenliğimle haram olsun da dedim.Çünkü beni kandırarak sattığı aletten fayda sağlayamıyordum.Bana verdiği cevapta içinin rahat olduğunu kozmetik ve fiziksel problemi olmadığını söylediğini parçasının eksik olup olmadığını söylemediğini söyledi bana.Aklı sıra kelime oyunlarıyla insan kandırıyor.Öğrenci olduğumu ve paramın kısıtlı olduğunu söyledim.gerçektende öyle.Elimdeki ekipmanları yaklasık 11 12 senelik birikmiş param ile alıyorum.Aranızda okula gitmek için otobüs yerine yürüyemiy tercih edenler , öğle aralarında yemek yemek yerine basket oynayıp vakit geçirip o öğünü birikmşi parasına ekleyenler olmustur.Evet ben bu paraları öyle biriktirdim.Şu an elimde para yok sadece ekipman fazlası var ve onları satmaya calısıyorum ki param olsun.Neyse uzatmadan konuya gelelim.Arkadaşa öğrenci olduğumu bu paranın benim için az olmadığını söyledim.Bana verdiği cevap "hangi öğrencide american deluxe strat var " oldu. Ben 3 sene boyunca amfisiz elektro çalmış bir adamım.Ailemin ekonomik durumu bugune kadar hep aynı seyretti.Bu güzel ekipmanı ben dediğim şekilde biriktirip aldım.Bu arkadaş resmen zeytinyağı gibi suuyn üstüne her koşulda çıkmaya çalısıyor.Ama doğru yapmıyor.
Son olarak allah biliyor o para başka yerlerden çıkacak umarım doktor parası olur dedim.İnşallah da olur.Bu insanların gözümde dolandırıcılıktan farkı yok.Kullanılmaz durumda olan aleti satıp içi rahat edebilecek düzeyde insan bunlar.Birde 100 ytl lik crybaby den ne bekliyorsun diyor utanmadan.Buradan da diyorum o para Haram olsun kendisine.Allah başka yerlerden çıkarsın.Bu işe midesi dayanıyor kendisinin.Allah inancının pek kuvvetli olduğunu sanmıyorum bu yüzden ama ben Haram ediyorum.
Forumdaki arkadaşlara uyarı olsun bu.ORAMİRAL nickli arkadaş ile alışveriş yaparken iki kere düşünün.Hatta bence yapmayın
Kendisi çünkü kendini her zaman haklı cıkarabildiğini düşünmekte.sizede bozuk birşey satar ve laf oyunlarıyla haklı olduğunu zanneder sonra.
Kendisini huzurlarınızda tebrik ediyorum.100 lirayla çocuğna ve kendisine mama alsın gönül rahatlığıyla yesin.Allah biliyor ki o haram para.Bir insanın vakini aldığı ve sinirlerini bozduğu için karsılığına allah verir elbet.
Ben pedalı tamir ettim.plastik bir kapak yaptım üstüne.şu an dükkandan alacağınız olan aletler gibi çalışmakta.Fakat daha önceden bu tip insanların kullandığı pedalı duygusal nedenlerden dolayı aldığım fiyata satacağım.almak isteyenler 107 ytl karsılığında benden alabilirler aleti.Alım satım yaparken dikkatli olun arkdaşlar.Her tip insan var aramızda.