cavo demiş ki:evet bana ait.hatta buradaad koydum ilanı.aletin üzerine plastik kapak yaptım.su calısır durumda.aynı hayvanlığı yapacağımı düşünmüyorsun umarım 🙂
hayır düşünmedim, sordum 😆
cavo demiş ki:evet bana ait.hatta buradaad koydum ilanı.aletin üzerine plastik kapak yaptım.su calısır durumda.aynı hayvanlığı yapacağımı düşünmüyorsun umarım 🙂
Hellhound demiş ki:01 demiş ki:... bu günlerde bu tip olaylar gerçekten çok arttı,site yönetimide olaylara seyirci kalınca iş çığrından çıktı.
Kendi adıma üstüme vazife olmayan bir çok konuda bile buradaki insanlara yardımcı oluyorum.Her gün gelen özel mesajlarda görevimle alakası olmayan sorulara cevap veriyorum, sorunlara çözüm üretmeye çalışıyorum.Yeri geliyor bana sorulan sorularda kimi üyelere deyim yerindeyse kefil oluyorum.Sorun çıkan olaylarda tarafların birinden talep gelirse karşılıklı irtibata geçiyorum, yine üzerime vazife olmadığı halde tavsiyeler veriyorum.Çok değil, bu başlığın bulunduğu sayfadan 3-4 sayfa geriye bakın demek istediğimi anlarsınız.
Tabi hala suç yöneticilere atılıyorsa ortada yanlış bir şeyler var...
TheJester demiş ki:Kim haklıdır kim haksızdır bilemem beni de ilgilendirmez de;
"allah çocuğuna hastalık olarak versin inşallah"
Yuh.
Katılıyorum , ne olursa olsun sakin olmaya çalışmalı , böyle güzel bir ortam başka yerde yok gerçektende.chinomoreno demiş ki:son bi olay haricinde problem yaşamadım onda da muhtemeln kargoda yaşanan bi problem nedeniyle iki tarafında başı ağrıdı. o da ufacık bişi olmasına rağmen iki tarafında başına daha önce bölr bi olay gelmeyişi ve artan sinir harbi nedeniyle komplike hale geldi ama sanıyorum o da kısa sürede çözülücek. ben kendi adıma kendisinden kırıcı olmam nedeniyle özür diledim o da bana emin olduğu için böyle tepki verdiğini söyledi ortam sakinleşti.
neyse arkadaşlar burda hepimiz birbirimizin her şeyine muhtacız şurası türkiyede tek o nedenle değerini bilmemiz şart. yoksa burda olaylar arttıkça insanlar soğuyacak ve ne bir şey alacak ne de satacak. türkiye şartlarında music store larda ki fiyatları düşününce ben böle bişiden üzüntü duyarım.
teşekkür ederim...celan abimiz de sözüne güvenilir biri. hiç bekletmeden parayı yolladı sağolsun ve bana güvenip birkaç gün bekledi. parayı yolladığı gün kargoya yetişemedim sağolsun anlayışla karşıladı. hem güvenilir hem de hoş sohbet bir insan.celan demiş ki:wild_child kardeşimizle yüksek sayılabilecek meblağlı bir alış verişimiz oldu. Kendisi taahhütlerini eksiksiz yerine getirdi. Söyledikleri ve yaptıkları mantıklı ve tutarlı bir kardeşimiz. Bir sorun yaşamadık. Kendisine çok teşekkür ederim.