enver (enver) e çok teşekkürler , dediği anda orda olduğu , tam içerikle ürünü teslim ettiği ve duyarlılığı için.. güvenle alışveriş yapabilirsiniz kendisinden...
Lonely_Guitarist demiş ki:enver (enver) e çok teşekkürler , dediği anda orda olduğu , tam içerikle ürünü teslim ettiği ve duyarlılığı için.. güvenle alışveriş yapabilirsiniz kendisinden...
muoupu demiş ki:'berbay' nickli arkadaşla prosesör - ds2 takasımız oldu. bir iki gün geç gönderebildim anlayışına teşekkür ederim.
BLaCK_MaGiC86 demiş ki:leventaytar' dan gdi21 aldım, pedal dediği gibi tertemiz çıktı, ambalajı ve kullanım kılavuzları da dahil çok güzel paketlenmişti pedal, teşekkür ediyorum kendisine 😉
yucel demiş ki:
ozbeksel demiş ki:Bu liste yaklaşık 1buçuk sene öncesine aittir. yeniden liste oluşturulacak yakında. bu listeden güvenilir alışverişleri öğrenebilirsiniz. buraya yansımamış olanlar da vardır elbette ancak buradan en azından yılların müdavimi üyeleri tanıma şansınız var.
leventaytar demiş ki:BLaCK_MaGiC86 demiş ki:leventaytar' dan gdi21 aldım, pedal dediği gibi tertemiz çıktı, ambalajı ve kullanım kılavuzları da dahil çok güzel paketlenmişti pedal, teşekkür ediyorum kendisine 😉
Ben teşekkür ederim kardeşim, bana güvenip hiç düşünmeden 3 gün önceden parayı yatırdığın için ayrıca teşekkür ederim Hayırlı olsun güle güle kullan iyi bak pedalıma 😉
vyno demiş ki:DjFucHs nickli Enis VİDİNLİ arkadaşımızla bir alışverişim oldu ama hiçte memnun kalmadığım bir alışveriş oldu bana zoom gfx8 gitar prosesörü yollayacaktı prosesör geldi 10 ytl kargo ödedim ama bi baktım adaptörü yok aciliyeti vardı prosesörün neyse kullanamadık kendisine söyledim unutulduğunu söyledi ve en kısa sürede yollayacağını söyledi bugun adaptör geldi 12ytl kargo parası ödedim ve 22 ytl kargoyu bana yükledi sanki adaptörün unutulmasında benim suçum varmış gibi hem zamanında prosesörü kullanamamış oldum hemde adaptörün fiyatından fazla kargo parası ödemiş oldum karşıısndaki insanı hiç düşünmedi mağdur durumda bıraktı.DjFucHs nickli arkadaşla alışveriş yaparken bir kez daha düşünün bence
mfikret demiş ki:DjFucHs ile bir gitar alışverişim oldu.Gitar otobüsle geldi.Bİr sorun yoktu ama öldürdü o şöfürler beni.Yok oraya git yok buraya.Herneyse gelelim gitara.Gitar dediğinden birazdaha sorunluydu.Yani vuruklar fln.Sanırım baget çarpmaları olmuş.Bİlmem gerekirdi diye düşünüyorm bilmem haksızmıyım??Yada ben icigini cicigini anlattığım için bunu bilmemem anormal geldi.Bunları bilsem daha iyi olurdu.Ama yinede kendsine teşekkür ediyorum.İyi bir arkadaş.
mecmast demiş ki:"DjFuchs" nickli Enis arkadaşımla sayısız alışverişim oldu. Tutun ilk alışverişten son alışverişimize hiç bir sorun yaşamadım kendisiyle.
Enis'in adaptörü unutması kendisinin de dediği gibi "insanlık hatası" dır. Karıştırmayalım "insanlık ayıbı" değil. Dalgın bir durumuna gelmiştir, birşeyler olmuştur ki unutmuştur. Kendisinin de dediği gibi bunu tazmin edecekmiş. Eğer bu kişi 10ytl için karalanıyorsa asıl ayıp budur.