vyno demiş ki:Fazla uzatmaya gerek yok meseleyi bundan sonra eminim daha duyarlı olacaktır kimse için kötü düşünmüyorum birçok alışverşimiz oldu bu sitede yinede olacaktır kendisi hatasını kabul etti zaten 😉
DjFucHs demiş ki:fikret ben sana gitarı alacağın zaman webcam de her yerini gösterdim.En ufak ayrıntısına kadar.İlanımda da yazmıştım zaten vurukları olduğunu..ayrıca otobuse vermemin tek sebebi daha kısa zamanda elinde olması,kargo parası odememen di.Tamamen iyi niyetim olan bu davranışlarımın su istimal edildiğini görüyorum.Sen bana kargoya ver deseydin ben gitarı kargolardım zaten.Ayrıca gitarı aldıktan sonra seninle bi msn görüşmemiz oldu.Gitarı aldın mı dedim? Nasıl dedim ? Dediğimden farksız mı dedim ? bana saol abi gerçekten dediğin kadarmış çok beğendim gitarı dedin..Hatta ardından forumda satılığa çıkarttığında da en çok ben şaşırmıştım...Gitarı beğendiğin halde sattığına..Şöyle birşey de söz konusudur ki sana sasttığım gün bana bunları söyleseydin gitarı o gün geri alırdım senden..
vyno demiş ki:DjFucHs ile yaptığım alışverişte adaptörün geç gelmesi ve 12 ytl fazladan kargo ödeme problemimden sonra olayı kapatalım demiştim ama ne yazıkki olay bir türlü kapanmadı şimdide bana yolladığı adaptör uygun adaptör çıkmadı tam reguleli değil zaten prosesörü çalıştırmıyodu ayrıca kopmuş ve elle eklenmişti kablosu adaptörün ilk önce anlayamadım neden çalışmadığını sonra arkadaşın prosesörünün adaptörünü deneyince sorunun adaptörden kaynaklandığını anladım yani o prosesöre uygun bi adaptör değildi ve onu bana yolladı prosesörden ayrı olarak 12 ytl kargo ödedim gittim tam regüleli adaptör yaptırdım o prosesör için 20 ytlde ona bayıldım beni 32 ytl kadar zarara soktu burdanda bunu belirtmek istiyorum (şimdi 12 ytl neki onun için bu kadar yazıyosun diyen arkadaşlarda 32 ytl nedirki yazarlar belki) ayrıca gunlerdirde prosesörsüz kaldım ödünç pedal alıp çaldım kaç gündür bu işlerle uğraşıyorum çok berbat bi alışveriş oldu zararımı ödemesini bekliyorum kendisinden kendisini aradım bi sorunla karşılaştığımı söyledim nete giremeyeceğini pazartesi gireceğini söledi ama beklemekten yoruldum biraz vurdumduymaz bir arkadaşımız.
kornman887 demiş ki:Giremiyorsa giremiyordur senle konuşmamak için yaptığını sanmıyorum. Bozuk adaptör yolladıysa ayıp etmiş ama belki kargoda bir sorun olmuştur bilemiyorum. Sonra 12 ytl verip (yada verecek) sana kargo yollayan adamın bozuk adaptör yollayacağını sanmıyorum. Gelince bide onu dinleyelim bakalım.
Sizin bu işte yılan hikayesine döndü be.
berbay demiş ki:muoupu demiş ki:'berbay' nickli arkadaşla prosesör - ds2 takasımız oldu. bir iki gün geç gönderebildim anlayışına teşekkür ederim.
evet biraz geç aldım aleti ama sorun değil bizi kargo masrafından kurtardı 8) ..alet'de dediği gibi temiz bir aletti..ben kendisine teşekkür ederim...
vyno demiş ki:DjFucHs ile yaptığım alışverişte adaptörün geç gelmesi ve 12 ytl fazladan kargo ödeme problemimden sonra olayı kapatalım demiştim ama ne yazıkki olay bir türlü kapanmadı şimdide bana yolladığı adaptör uygun adaptör çıkmadı tam reguleli değil zaten prosesörü çalıştırmıyodu ayrıca kopmuş ve elle eklenmişti kablosu adaptörün ilk önce anlayamadım neden çalışmadığını sonra arkadaşın prosesörünün adaptörünü deneyince sorunun adaptörden kaynaklandığını anladım yani o prosesöre uygun bi adaptör değildi ve onu bana yolladı prosesörden ayrı olarak 12 ytl kargo ödedim gittim tam regüleli adaptör yaptırdım o prosesör için 20 ytlde ona bayıldım beni 32 ytl kadar zarara soktu burdanda bunu belirtmek istiyorum (şimdi 12 ytl neki onun için bu kadar yazıyosun diyen arkadaşlarda 32 ytl nedirki yazarlar belki) ayrıca gunlerdirde prosesörsüz kaldım ödünç pedal alıp çaldım kaç gündür bu işlerle uğraşıyorum çok berbat bi alışveriş oldu zararımı ödemesini bekliyorum kendisinden kendisini aradım bi sorunla karşılaştığımı söyledim nete giremeyeceğini pazartesi gireceğini söledi ama beklemekten yoruldum biraz vurdumduymaz bir arkadaşımız.
vyno demiş ki:DjFucHs ile konustum paramı bu ayın 15inde vereceğini söledi vala iyice enayi olduk neyse bu kadar sinir yapmamıştım olay para olayı değil vurdumduymazlık var insan karşısındakini düşünmesi lazım hepimiz burda müzisyen adamlarız bu tür alışverişlerde daha duyarlı olmalıyız.
lotion demiş ki:enisle bi alışveriş yaptık .. adam bana parayı dediği saatte yatırmış, gözü kjapalı 1 milyar yolladı adam.. yolladığı kamera pırılı pırıl cillop gibi sen neyi hazmedemiyosun çozemedim ?
vyno demiş ki:1)Prosesörü yolluyosun adaptörü yollamıyorsun(1. hata ok dedim utmuştur.)
BUNU ZATEN KABUL ETTİM...
2)Sonra adaptörü unutmanın hatası bendeymiş gibi bana ödetiyosun kargosunu(hata2)
O AN YANIMDA PARA OLMADIÐI İÇİN ÖDEYEMEDİÐİMİ,ZARARINI EN YAKIN SÜREDE ÖDEYECEÐİMİ BELİRTTİM...
3)Yolladığın adaptörün kopmuş sonradan ekleme yapılmış olduğunu sölemiyosun fotosunu çektim foruma koyarım istersen adaptörü.(hata3)
ADAPTÖRÜN KOPUK OLUP SONRADAN ELLE BAÐLANMASINI BEN HATA OLARAK GÖRMEDİM.
4)Yolladığın adaptör prosu çalıştırmıyor videosunu çekip koyarım rezil olursun(hata4)
ADAPTÖR BEN KULLANIRKEN ÇALIŞIYORDU..NEDENSE SEN DE ELİNE GEÇTİKTEN 2 GÜN SONRA ÇALIŞMADIÐINI SÖYLEDİN...
5)tüm bunların sonunda bide suyun yüzüne çıkmaya çalısıyosun(hata5)