gogostar demiş ki:StratoMaster yani DrB hocamızdan Peavey Classic 20 aldım. Amfi bugün elime sağlam bir paket içinde ulaştı. Kendisine çok teşekkür ederim...
solitude71'e de Boss SD-1 sattım. Cumartesi akşam üzeri anlaştık, pazartesi işlemler için sözleştik ve dediği gibi bu sabah parayı yatırdı. Birazdan pedalını kargoya vereceğim, güle güle kullansın...
İkisi de sözünün eri, güvenilir insanlar, zaten ikisini de fazlasıyla tanıdığınızdan eminim... Teşekkür ederim...
mfikret demiş ki:ben teşekkür ederim gogo abicim.Aynı şeyler senin içinde geçerli..Herşey için teşekkür ederim.gogostar demiş ki:melih-71'le 3. alışverişimizi yaptık. Kendisinden 4. defa pedal aldım. Her zaman olduğu gibi pedal (Morley Bad Horsie) sıfır/sıfır ayarında ve kutusundaydı... Teşekkür ediyorum kendisine...
mfikret'le de ilk alışverişimizi yapmış olduk. Kendisine Behringer NR100 sattım.
Ayrıca kendisi melih-71'den aldığım pedalı, Melih'in evinden alıp bana teslim etti.
Ayrıca, ayrıca aktifkedi'nin kendisinden aldığı Strat'ı de ben kendisinden aldım...
İki üyeye de güvenebilirsiniz, pırıl pırıl insanlar...
son günlerde alışveriş yaptığım diğer kişileride yazayım.
immortalizm e tu100 sattım.İkinci alışverişmizdi.Güvenilir bir alıcı ve satıcı.
eternalsunshine e GDi21 sattım.Yine ikinci alışverişimizdi.Güvenilirdir.
night_slash_rain le bir takas yaptık.Pedal+para vererek,Tone lab Se aldım.Takas güzel herşey güzel lakin 5 lira için 10 dk pazarlık yapan ahmet kardeşim,aleti kocaman gitar kutusuna koyup yollamış ve bissürü kargo parası ödedim.Neyse önemli değil hiç değilse çıplak yollamadı.Teşekkür ediyorum.
hakdead ile bir takas gerçekleştirdik.Yine sorunsuz,herşey anlaştığımız gibi oldu.Güvenilir.
solocu666 yani burak kardeşim ile bir takas yaptık.analog pedal+para verdim ve Pod 2,0 alacağım.Şuan izmirde ,ankaraya döndüğünde pod umu yollayacak.Güvenebilirsiniz.
unuttuğum kişiler yoktur umarım.Herkese teşekkür ediyorum...
satanonfire demiş ki:hautparleur nickli arkadaşla gitar takası yaptık sorunsuz bir alışverişti gitar söylediği gibi tertemiz geldi..
güvenle alışveriş yapabilirsiniz.. 😛
aktifkedi demiş ki:bu arada yazmadım sanırsam hatırlamıyorum
mfikret ile güzel bir takas yaptık hiçbir sorun yaşamadım aracılık eden gogostar kardeşime teşekkür ederim ayrıca.