efekut demiş ki:Berkaya (masterofpuppetsasd) güvenebilirsiniz kendisi ile birçok alış verişim oldu. Sattığı iki gitar gövdesi ve sapın yanında bir çok gitar parçası aldım. Teşekkürler
turk-rock demiş ki:Dikkat PROSESLAP bir süre önce proseslap'a bir analog pedalı tamır için gıttım sorunuda 500 yerime 600 mAh adaptor kullandım ve pedalda sorun cıktı goturdum proseslap ta adını hatırlamıyorum genc bır arkadas vardı ona tamır ıcın bıraktım ve ustune basarak kocaelıden geldım eger 30 ytl ve ustunde tutarsa yapma dedım. ve bana zaten 35 ytl ve uzerı oldumu fıyatı musterının onayı almadan yapmadıklarını soyledıler ben tel acarım dedım ve aradan 1 gun sonra tel actım pedalı yaptıklarını soyledıler ve fıyatında 35 ytl oldugunu soyledıler habersız yapmamaları gerektıgını soyleyınce bana ters cıkıstı o hafta sonu tekrar ıst gıderek proseslapta sankı ben haksızmısım ve onlara yapmalarını soylemişim bır sure tartıstık ve yaptıgın ıslemı ıstemıyorum ben okadar parayı veremem sonucta 60 lıralık bır pedal dedım tamam ozaman sokeyım mazemeyı 1 saat sonra gel al dedi ve gıttım pedalı aldım ıcındekı soktugu parcaları bıle ne oldugunu soylemeden elıme tutusturdu yol verdı sormama ramen soylemedı ve daha sonra arastırdım semasını sagolsun forumda bırısınden buldum ve PROSESLAP IN BANA 35 YTL OLARAK VERDIGI FIYATI BEN KOCAELİDE 1YTL YE YAPTIRDIM dusunebılıyormusunuz 1 ytlyı adam 35 ytl ye yapıyor ve benım verdıgım yol parası cabası olarak kaldı bu konunun moderotor arkadaslar tarafından bır sure burada kalmasını rıca edıyorum
rica ederim sefa ne demek ben tesekkr ederim bende iyi bi insan daha tanimis oldum anfi sayesinde gule gule kullanman dilegimle dostum sevgiler saygilarsefabaser demiş ki:arkadaşlar dün yeti_88 nickli arkadaştan mg50dfx aldım... sağolsun kapıma kadar getirdi amfiyi arabaya atıp.... alet sorunsuz... birşey satın alıcaksanız arkadaşa güvenebilirsiniz...
fenderstrat28 demiş ki:persembe nikli abimde cok iyidir..kesinlikle yaptıgım en sorunsuz alıs-veris belkide kafa yapılarımız uyuyor 😛 oda benim gibi jet hızıyla alıp satıyor 😀 alıs-verisimiz cok hızlı ve guzel oldu..kesinlikle sitede alıs-veris yaptıgım en iyi adam 😉 ben kefil olurum yani 😀
fenderstrat28 demiş ki:ben ertugrul abiye tekrar tesekkur etmek istiyorum =) gercekten bu forumda tanıstıgım en iyi insanlardan birisi =) ben herturlu kefilim abime =) benim icin gercekten cok seyler yaptı sagolsun bitanesin abi 😀 sana nasıl tesekkur etsem azdır 😉
BLaCK_MaGiC86 demiş ki:alpergrk ile pedal takası gerçekleştirdik. Hızlı ve net bir alışveriş oldu 🙂 Bana pedalı kutusunda ve içindeki kağıtlarla vs. göndermiş sağolsun. Pedal da kozmetik olarak iyi durumda dediği gibi... Kargoları beklerken az da olsa sohbet de ettik. Kendisi gayet iyi ve güvenilir bir arkadaştır; Güven sorunu yaşanılacak biri asla değil 😉
Son bir kez daha teşekkür ediyorum kendisine buradan...