Ben de teşekkür ederim. Tekrardan nice mutlu yıllara...Ozbeksel nickli selçuk abiden Fender Mim Strat Manyetik seti ve Hs-3/Hs-4 set aldım.Saolsun işyerimize kadar getirip bıraktı.Sorunsuz bir alışveriş için teşekkür ederim.
Ben de teşekkür ederim. Tekrardan nice mutlu yıllara...Ozbeksel nickli selçuk abiden Fender Mim Strat Manyetik seti ve Hs-3/Hs-4 set aldım.Saolsun işyerimize kadar getirip bıraktı.Sorunsuz bir alışveriş için teşekkür ederim.
AykanKK ile BB+ verip Bulldog alma olayımız oldu sıfır sıkıntı ile gerçekleşti şimdi görünce yazayım dedim hoş kendisinin ihtiyacı yok güvenilirliğini nicedir kanıtlamış bir kişi.
alkanhurol demiş ki:merhabaRacsen demiş ki:Merhaba, bir gelişme var mıdır? Sizden haber bekliyorum
Arkadasım dun aksam dusundum 150 lıraya o aletı satamayacagım. Evet daha once bu fıyatı yazmıstım o ara butun kullanmadıgım alrtlerı satıp tc nova system alacaktım sonradan sadece 1 parca satarak aldım su an bır acılıyetı kalmadı satmamın. 150 lıraya satacagıma su an evde durmasını yegelerım. Smdıden anlayısın ıcın tesekkurler. Oyun bozanlık yapmadıgıma ınanabılırsın. Ama ıllada almak ıstıyorsan 200 yapalım masraf ta bana ait olsun benımde ıstedıgım bı pedal vardı onu alayım bende. Ok dersenız uyelıgı yapıp ılana koyayım.