Alive (Grunge) - Ankara

• Konuyu açan Konuyu açan uLs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Beyler cok iyi konserdi tebrik ediyorum: Aikanaronun dediği gibi pearl jam dinlemeyeli epey olmuştu canlı olarak tesekkur ederiz. O gun sonuna kadar kalamadım ama gercekten cok eglendik basarılar...

Heyt be bende cok eglendim. Bir de saat 19.00 dan sonraki kalabalık şaşırttı beni.

Cumartesi konseri harbi sağlam olur. Enerji alıp çıkmak gerekir.

Destek veren herkese cok teşekkürler. Arkası gelir artık. Hediyelerimiz ve konserlerimiz devam decektir A.Ü . Rock Topluluğu olarak...

... Dünya aids gününüde kutlamrım herkesin geç oldu ama, bilinçli olmak lazım şansa bırakmamak lazım.

Alp cok tesekkur ederim Umarım hep beraber bir yerlere geliriz kac yıldır ugrasıyoruz sonu guzel olucak umarım sizi tanımak benim icin cok grur verici cunku sizin gibi yılmayan insanlar sayesinde ankarada muzik ölmiyecek .

Cok saol barbi, gercekten...Umarim grupca yilmamaya devam edebiliriz, su problemli gunlerde 🙁 ... Bu arada Can hiyari para gorunce simardi, vurun arada agzina iki tanede akli basina gelsin 😀

Ne demis ustad;
'kendin alabilecegin bir hakki, asla! baskasinin sana vermesine izin verme.' - f.nietszche

Enchantment demiş ki:
merabalar
abi bursa konser muhabbeti kesin gibi oldu haber weriim dedim hava kosulları engelide ortadan kalktı kalacakmış bugun aldıım habere gore tepesi kapalı bi sahne olacak gibi neysem haber wereyim dedim cillop gruplar oldu buarada bayaa keyifli gececek gibi
ii bakın kendinize (ezgi'ye extra ii bakın 😛)

Bu konser iptal oldu arkadaşlar. Olsa çok keyifli olurdu bence. Neyse bahara kaldık artık. Belki belki belki...

15 Aralık Çarşamba; Yolcu Rock Bar'da saat 21:45 gibi Alive sizlerle

Ve suppper bi haber ki bu haberi Deli Gömleği forumunda gezerkene tozarkene gördüm!! 😀 hemen cabbar haberci modunda copy/paste edeyim;

25 Aralık 2004 Cumartesi Konser:

Deli Gömleği
Alive
Kaotik

Yer: Biziz Rock Bar
Kapı açılış 13.00

Gerçekten çok sevindim bu habere, Deli Gömleğini en son(canlı olarak) 2002de taş amfide dinlemiştim, gene aynı sahneyi paylaşmıştık. Kaotik'i ise henüz ne yazıkki dinleyemedim ama Alp bilader ve diğer dinleyen arkadaşlardan çok güzel yorumlar duydum...demek ki çok eğlenicem...hele 28indeki alttan dersimin sınavı öncesi pek şeker olucak 🙂

Çok sağol uls...

Bizim için de Deli Gömleği ve Alive la beraber aynı organizasyonda yer almak çok keyifli...

:!: O zaman şarkı söylemek lazım avaz avaz :!:

15 Aralık Çarşamba; Yolcu Rock Bar'da saat 21:45 gibi Alive sizlerle

25 Aralık 2004 Cumartesi Konser:

Deli Gömleği
Alive
Kaotik

15 Aralıkta zaten ordayım, kaçmaz de 25 Aralık olayı da pek bi şugar olmuş... deli gömleğini izlemek istiyodum (alp'ten komisyon alın arkadaşlar 😆 ) kaotik'i de merak ediyodum... iyi olcak iyi... grunge grunge'a... oh oh 😉

O gün patlarım heralde, of ne güzel. Dün de 'Singles'ı izlemiştim. Çok güzel eğlenceli bir gün olacak. Saat, yer zaman hiç önemli değil 8)

Bu arada Alive 12 Aralık Pazar(yani bugün) Fly Rock Bar da. Sakarya, Nüans ın tam karşısıymış. Bizde bugün görecez. 21:00 da başlayacaktır.

15 Aralık Çarşamba da Yolcu Rock Bar dayız. Bekleriz efendim. :?: :!: :?: :idea:

alp demiş ki:
Yine de TERSLİK ÇIKMAZSA

Alive 15 Aralık Çarşamba Yolcu Rock Bar da

...Ve bir terslik çıktı. ALIVE Bundan sonra her çarşamba 21:16 dan itibaren FLY ROCK Bar'da,
Biz de ilk defa dün gittik. İçerisi eski Limon gibi ama daha büyük.
Bu durumda YOLCU KONSERİ iptal oldu.

Saolun arkadaslar, hayirli olur umarim 🙂 ... 21:16'da olmasi muhabbeti bu hafta icin gecerli olmakla beraber ileriki donemlerde saat degisebulur ayu cikabulur. 😀

alpcim programin seyrine gore bakilir edilir degil mi ama?

Caglar biz gelmedik diye eziyosun dimi...tamam oyle olsun 😛 🙂

Goktug haklisin bu aralar oyle ama guzel bisey bence.umarim acildiklari hizla kapamazlar...

Geri