Alive (Grunge) - Ankara

• Konuyu açan Konuyu açan uLs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Açik söyliyim ben pek beyendim... Gerek besteleri gerek coverlari ... Daha cok beste istiyoruz sizden...
Ayrica eger sesleri disaridan duyan bi insan olsam biziz e kargo mu geldi huh? diye iceri kosardim ellerinize saglik tekrar beraber olmak dilegiyle...

Çok çok saolun arkadaşlarlar, beraber çaldığımız iki grupta hakikaten, çok büyük sempati duyduğum(hani böyle az tanısan da seversin ya, işte öyle 🙂) gruplar...Hepimize başarılar dilerim; hem yeni yılda hem de diğerlerinde...

Bir süredir bakamıyorum nete ve bir süre daha sınavlarım nedeniyle bakamayacağım, yada en azından bakmamam lazım 🙂 herkesi öperim...

Alive her pazartesi 21:30'da BarFly'da

of en son ne olmuş epeydir evde yaşamak kötüymüş telefonda kesilince. alive grubu hala yaşamakta ancak bar programına gösterdiği titizliği sınavlarına da göstermiş olsa bu sene 4 üyede mühendis bilmemne yani işsizler ordusuna katılabilecekti. Bir bizim de şöyle güzel bir demomuz olabilecek galiba bir terslik çıkmazsa

Canımız saolsun alp.fen fcuk da olur böle şeyler.bu arda ank.da p.tesileri yaşanan ''adam gibi bi dinlenecek grup yog'' geyiğini siz fazla fazla yıktınız.hayırlı olsun.bütün ALIVE e slmlar...

iltifatlar için teşekkür ederiz. Bu gece çalamıyoruz; bar kapalı. Tam olarak kim olduğunu bilmiyorum kusura bakmasın ama birisi yakınını kaybetmiş, ALIVE olarak baş sağlığı diliyoruz.

2 hafta izmirdeydim mis gibi tatil yaptım, bu tatili barda yerime çalarak bana armağan eden Delgönneenden Burağa ve Pastelden Çağlara teşekkür ederim zira siz sahnede terlerken, ben bol bol uyudum ve kafamı dinledim(hahhayt 🙂). Çağlar birkez daha teşekkür ederim 🙂

Son derece kötü bi final dönemi geçti grubumuz adına umarım müzikte güzel şeyler olur da moral buluruz..

cağlar ve burak kardeşlerim gerçekten çok sağolun, yardımlarınız unutulmaz. Bak bunuda unutmayın 🙂.

Birde alive ın 2 yeni çocuğu daha yolda birkaç güne adar doğum gerçekleşir heralde.

bir de grubun en çaışkan üyesi(yani ben) 8 dersten kalarak sadece mezuniyet tezini verebildim. Çok çalışmak lazım.

bu arada alive still Alive...
her pazartesi Barfly artık 20:59 dan itibaren sahnede...

yavrucaklarım nerelerdesiniz yav, kaçıncı sayfalara düşmüşsünüz forumda cık cık... çok özlemişim Alive dinlemeyi... alpcik bira için sana ayrıyetten teşekkür ederim 😀 ... volkan açılmışsın vallaha da nihayet sesini duydum pek bi hoş oldu, devam devam 😉 ...

8 dersssssssssssssssssss!!! aferim... olur öyle :roll:

benle Canın başı kelmi Mary Jane Watson kardeşim? Niye bize eleştiri yok?? nebileyim insan hiç olmazsa bi fermuarın açık kalmış ya da bi göbek yapmışsın falan der 😀

ulaş ve can fermuarlarınız açıktı ve göbek yapmışsınız hiç yakışmamış, ulaş tom kuruza benziyomuşsun, can allah seni ne yapsın... bana bira ısmarla seni de eleştireyim kardeşim allah allaaah... =P özlemişiz dedik daha ne diyelim...

canımın içi öyle sanal alemlerden biraz kopuş oldu. Çocuk büyütmek kolay değil. bu arada sen söyleyince dank etti. harbiden benziyo namussuz. bir de neyse artık şu kayıdı yapalım gerisi ne olursa olsun.

Geri