Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu arada dün gece;gelip dinleyen ve destek olan herkese çok teşekkürler(özellikle Ankara Üni.) şarkılarımızı soranlar ise, imzam altındaki linki kullanabilirler. http://www.playersparadise.net/player_detail.php?player_id=7565
Yeni çaldığımız "Üzülme" adlı şarkımızın ise kaydı henüz yok. En kısa zamanda onu da kaydedip ekleriz umarım.
Valla Owar bu aralar öyle bi sıkıntı oldu, karışıklık var, bizim şarkıları İzmir Alive'ın şarkıları zannedenler var. Ama bildiğim kadarıyla besteleri yok onların, ya da çalmıyorlar sahnede.
iyi konserler canlarım.yarın büyük gün güzel haberlerinizi bekliyoruz.kastım tüm adayları dinledim tek tek..gerçekten zar zor bi ilk 10 belirledim.güzel haberler gelecek bence..sevgiler..
bence barlarda Climb çalınmalı eğer çaınacaksa ve lead de şevrole deki gibi olmalı,bi de ben harper dinliyorum şimdi o şarkı baya güzelmiş,bi de konser için teşekkürler arkadaşlar bi de bence size bööle bi playlist lazımmış harbi hepinizi tanıyorum sizi en iyi anlatan şarkıları seçmişsiniz!!daha ne diyim..
alp, selam. ben cengiz bach korosundan.baya oldu görüşmeyeli. nokiasupersounddaki parça çok hoş olmuş. çok beğendim gerçekten. özellikle gitarın birkaç yerdeki ufak fikirleri oldu dikkatimi çeken.