Selam arkadaşlar öncelikle adaş gruba selamlar, meslektaşlarıma kolay gelsin diyorum. Alp'in dediği gibi biosta konuşmuştuk bu konuyu ben biraz daha net hatırlıyorum. Grupların kuruluş tarihleri ve isimlerin nereden esinlendiğiyle ilgili bir iki espri yapmıştık hatt aramızda. Kuruluşlar ve isimlerin konması aynı tarihlere denk gelmektedir. Biz Alive ismini koyarken türkiyede başka bir Alive adlı grup duymamıştık. Aynı şey Alpler içinde geçerli. Zaten ne biz nede Alpler bilseydik koymazdık herhalde. Herhangi bir isim kopyalama durumu yoktur yani. 2. ortak noktamız esinlenme olayıdır. Yanlış hatırlamıyosam Pearl Jam kaynaklıydı. Hatalıysam düzeltin 😀 Bütün Ankara Alive üyelerine çok selamlar izmire gelirseniz mutlaka görüşelim.alp demiş ki:En son Alive(İzmir)'nin basçısı Egemen'le Bios'da konuşmuştuk. Ama bu konuyu konuştuk mu hatırlamıyorum 🙂 Ama sanırım onlarda 2001 de kurulmuş. Biz de 2001 de kurulduk.
RunRabbitRun demiş ki:Ya bugün şarkılarınızı tekrar dinleyeyim dedim bilgisayardaki size ait dosyayı görünce. Şarkılar çok güzel ya!!!! Özellikle zaten Alp'in vokaline hastayım o ayrı bir konu ama ya bu müziği değerlendirin yahu. Beklemeyin daha fazla!!!!!
thetick demiş ki:şenlikten sonra sesiniz çıkmadı noldu gençler alp tabe çok yoruldu koşturmaktan yazmaya vakti olmamaıştır..🙂 çok iiydiniz herzamnaki gibi...saolun....