Ulaş doğum günün kutlu olsun 🙂=
ficuselastica demiş ki:sizi okuldaki konserde dinledim...hersey ii guzeldi de stranger by the day mevzusu bence hos diildi. :roll: ..ama ii eglendik :!: :!: ki kizlarin yaptiklarina bakarakta eglendiim soylenebilir 😆
nese herşey bi yana siz çıkıp bişiler yapında fen fak.ta adam gibi bişiler dinlesin...uLs demiş ki:ficuselastica demiş ki:sizi okuldaki konserde dinledim...hersey ii guzeldi de stranger by the day mevzusu bence hos diildi. :roll: ..ama ii eglendik :!: :!: ki kizlarin yaptiklarina bakarakta eglendiim soylenebilir 😆
selam ficuselastica (doğrumu yazdım acep 🙂 ) fikrine saygım sonsuz ama inan benim çok hoşuma gitti kızların o özgüvenle çıkıp şarkıyı bağıra-çağıra söylemeleri; evde yalnızmış gibi söylediler vallaha (ki ben bazen yalnız söylerken kendimden bile utanırım çok çekingen içe kapanık ve sivilceliyimdir 😛 ) sonuçta her konserdeki birinci amacımız eğlenmek/eğlendirmek, kızların söylemesinin buna katkısı olduğunu düşünüyorum o yüzden sorun yok gibi geliyor.
ficuselastica demiş ki:bide şu rock topluluğu işi noldu :?: her türlü destekle yanınızdayız..
nightshot demiş ki:nightshot'tan hepinize selamlar.görüşmek üzere kendinize iyi bakın.
eddievedder demiş ki:slmlar........
herhangi bi demo...net adresi......varsa dinliyelim birbirmizleri..falan filan........
deli gömlegi (emrah)